Siveco Romania coordoneaza RED-Alert, un proiect de cercetare finantat de CE pentru combaterea propagandei teroriste din online

AGENTIA NATIONALA DE PRESA AGERPRES

14.06.2017

Conform AGERPRES, Siveco Romania, unul dintre cei mai mari furnizori de software si servicii de IT de pe piata locala, va coordona un proiect de cercetare si inovare - RED-Alert - finantat de Comisia Europeana cu cinci milioane de euro, pentru combaterea propagandei teroriste din mediul online.

Cum gestionezi costul calitatii scazute?

CONSTANTIN MAGDALINA

14.06.2017

Este relevant pentru companii sa foloseasca in estimarea valorii unui produs/serviciu instrumentul costului calitatii scazute (cost of poor quality – COPQ), asa cum este cunoscut in metodologia Six Sigma.

De la fondator la antreprenor: noul Microsoft Accelerator sprijina startup-urile in faza lor de dezvoltare

MICROSOFT ROMANIA S.R.L.

13.06.2017

Microsoft Accelerator da startul inscrierilor in noul program de sustinere a start-up-urilor europene.

Omul de afaceri Murad Al-Katib este EY World Entrepreneur Of The Year 2017

EY ROMANIA

12.06.2017

Murad Al-Katib, Presedinte si CEO al AGT Food and Ingredients Inc. a fost desemnat EY World Entrepreneur Of The Year 2017, in cadrul ceremoniei care avut loc sambata la Monaco.

Miercuri, 14 iunie 2017, oamenii de afaceri din Arad si din judetele invecintate sunt invitati sa participe la Business (r)Evolution

DOINGBUSINESS.RO

08.06.2017

Doingbusiness.ro organizeaza pentru al saptelea an consecutiv seria nationala de conferinte dedicata solutiilor cele mai potrivite pentru afacerile locale. In 2017, Proiectul Business (r)Evolution este dedicat antreprenorilor, aducand in atentia acestora solutii de dezvoltare, digitalizare si de management performant.

Te poti inscrie pana pe 9 iunie la Maratonul DHL Stafeta Carpatilor!

DHL INTERNATIONAL ROMANIA S.R.L.

08.06.2017

Perioada de inscrieri pentru Maratonul DHL Stafeta Carpatilor se prelungeste pana pe 9 iunie, in limita locurilor disponibile.

Reff & Asociatii anunta un nou coordonator pentru practica de real estate

REFF SI ASOCIATII

07.06.2017

Reff & Asociatii, societatea de avocati reprezentand Deloitte Legal in Romania, anunta preluarea de catre Irina Dimitriu, partener asociat, a rolului de coordonator al practicii de real estate, ca urmare a plecarii partenerului Robert Ionita, care devine director juridic al NEPI.

Antreprenorul Cristian Covaciu reprezinta Romania in finala EY World Entrepreneur Of The Year 2017, care incepe astazi la Monte Carlo

EY ROMANIA

07.06.2017

Romania – pentru a treia oara prezenta in finala mondiala EY Entrepreneur of the Year.

Anna Grzelonska este noul CEO al NN Asigurari de Viata

NN ASIGURARI DE VIATA S.A.

31.05.2017

Anna Grzelonska, in prezent Chief Operating Officer al Nationale Nederlanden Polonia, a fost numita in functia de CEO al NN Asigurari de Viata.

Cele mai bune momente din Bucharest Technology Week 2017

UNIVERSUM EVENTS SRL

31.05.2017

Roboti umanoizi, vehicule electrice, o flota de robotei folositi in procesul educativ, smart homes si smart cities, VR, sport, imprimante 3D, masini electrice si hibrid, sisteme de gaming si multe alte sute de inovatii au fost testate de 15.123 de vizitatori prezenti in ultimele 3 zile din Bucharest Technology Week.

EY Romania castiga pentru a patra oara titlul de cea mai buna firma in domeniul preturilor de transfer din Europa Centrala si de Est

EY ROMANIA

30.05.2017

EY Romania a devenit, pentru a patra oara, Transfer Pricing Firm of the Year in Europa Centrala si de Est. Premiul a fost acordat de International Tax Review (ITR) – una dintre cele mai cunoscute reviste dedicate strategiilor de taxare internationala. EY Romania a mai primit aceasta distinctie in 2013, 2014 si 2016.

Copiii sunt sarbatoriti la Maratonul DHL Stafeta Carpatilor cu inscriere gratuita la Crosul Copiilor si surprize

DHL INTERNATIONAL ROMANIA S.R.L.

29.05.2017

Pe 17 iunie, la Poiana Brasov, are loc cea de-a opta editie a Maratonului DHL Stafeta Carpatilor.

Peste 30 de companii franceze se reunesc cu partenerii romanii in cadrul celei de-a patra editii a Intalnirilor de afaceri din sectorul auto

BUSINESS FRANCE - ROMANIA

26.05.2017

Cea de-a patra editie a Intalnirilor de afaceri din sectorul auto, un eveniment business to business care are ca scop crearea de noi relatii intre companiile franceze si cele romanesti, va avea loc marti, 30 mai, in prezenta domnului Alexandru Petrescu, Ministru pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, la Hotel Novotel, sala Paris.

Crestere cu doua cifre pentru Bosch in Romania

BOSCH GROUP

25.05.2017

Vanzarile consolidate (catre terti) au crescut cu 22 de procente in 2016, la 1,5 miliarde de lei (332 milioane de euro)

Robotul umanoid InMoov se intalneste cu vizitatorii Bucharest Technology Week

UNIVERSUM EVENTS SRL

25.05.2017

Robotul umanoid, care i-a cucerit deja pe participantii la Summiturile Bucharest Technology Week, va deschide si expozitia din aer liber a acestui festival.
Microsoft Afla ultimele noutati din industrie cu
Studii de caz
Stiri
Promotii

 

...