Deloitte Romania anunta o noua editie a concursului Deloitte Technology Fast 50

DELOITTE CONSULTANTA S.R.L.

17.05.2017

Deloitte Romania anunta inceperea inscrierilor pentru cea de-a 18-a editie a competitiei Technology Fast 50 in Europa Centrala

Duncea, Stefanescu & Associates anunta cooptarea lui Razvan Enache ca Tax Partner si promovarea Av. Elena Ichimescu in pozitia de Managing Associate

SOCIETATEA CIVILA DE AVOCATI DUNCEA, STEFANESCU SI ASOCIATII

17.05.2017

Actualmente consultant fiscal si membru activ al Camerei Consultantilor Fiscali din Romania, Razvan ENACHE detine o experienta foarte vasta in domeniul inspectiei fiscale

Vodafone Romania anunta rezultatele financiare pentru anul fiscal 2016-2017, incheiat la 31 martie 2017

VODAFONE ROMANIA S.A.

16.05.2017

Un numar total de 9.441.063 de clienti ai serviciilor mobile, ai serviciilor de voce si Internet of Things, dintre care 8.744.061 de clienti ai serviciilor mobile, la 31 martie 2017.

Business rEvolution Bucuresti: “Incercati sa uitati cum ati facut afaceri pana acum si sa spuneti: de maine vreau sa fac altfel”

DOINGBUSINESS.RO

16.05.2017

Peste 200 de oameni de afaceri si manageri de mari companii au participat la Bucuresti la evenimentul Business (r)Evolution. Ei au aflat cum pot fi nu doar supravietuitori ci castigatori ai Revolutiei Digitale.

Numarul firmelor cu capital strain nou infiintate a crescut cu 4,6%, in primul trimestru

AGENTIA NATIONALA DE PRESA AGERPRES

15.05.2017

Numarul firmelor cu capital strain nou infiintate a crescut in primul trimestru cu 4,6%, comparativ cu perioada similara a anului precedent, la 1.388 unitati, reiese din datele Oficiului National al Registrului Comertului (ONRC).

Cel mai mare sediu Ford Trucks din Europa se deschide oficial in Romania

FORD ROMANIA SA

09.05.2017

Ford Trucks sarbatoreste inaugurarea oficiala a sediului sau din Romania, care este cel mai mare birou pe care compania il are in Europa. Noul sediu, situat pe autostrada A1, la km 13,2, in cea mai mare zona industriala a Romaniei, indeplineste cele mai exigente standarde Ford Trucks si ofera servicii complete: vanzari, servicii postvanzare si piese de schimb. Zona de service este autorizata si dotata in conformitate cu standardele recomandate de producator, oferind toate serviciile de garantie sau postgarantie pentru modelele Ford Trucks.

Raiffeisen Bank este partener principal Bucharest Technology Week 2017

UNIVERSUM EVENTS

09.05.2017

Raiffeisen Bank este o banca universala de top care deserveste aproximativ 2 milioane de clienti persoane fizice, IMM-uri si companii. De-a lungul timpului, Raiffeisen Bank a fost promotorul schimbarii ai adoptarii noilor tehnologii, punand la dispozitia clientilor sai aplicatii prietenoase si noi functionalitati menite sa faciliteze interactiunea clientilor cu banca.

Tarom a semnat contractul pentru achizitia a 2 aeronave noi Boeing 737-800 NG

COMPANIA NATIONALA DE TRANSPORTURI AERIENE ROMANE TAROM S.A.

08.05.2017

Compania Nationala de Transporturi Aeriene Romane - TAROM a semnat contractul de achizitia a 2 aeronave noi BOEING 737-800 NG, avand o configuratie de 189 de locuri.

Deloitte inaugureaza Centrul European de Servicii Regionale in Romania

DELOITTE CONSULTANTA S.R.L.

04.05.2017

Deloitte anunta astazi inaugurarea Centrului de Servicii Regionale in Romania. Centrul, care opereaza sub denumirea Deloitte Tehnologie, se inscrie investitiilor strategice ale companiei, menite sa puna in slujba clientilor din toate sectoarele de business din intreaga lume tehnologii de ultima generatie.

Romania din nou in finala mondiala Microsoft Imagine Cup

MICROSOFT ROMANIA S.R.L.

04.05.2017

In luna iulie a acestui an, o echipa de studenti ai Universitatii Politehnice din Bucuresti va participa la finala mondiala a competitiei Microsoft Imagine Cup 2017 din Seattle, SUA. In cadrul evenimentului, Microsoft premiaza cele mai inovatoare si originale proiecte de utilizare a tehnologiei, create si prezentate de elevi si studenti din intreaga lume.

HR Strategic Marathon, 18 mai 2017, Pullman Bucharest World Trade Center Hotel

REVISTA CARIERE, 

04.05.2017

Pe 18 mai 2017, la Hotel Pullman Bucharest World Trade Center, revista HR Manager organizeaza HR Strategic Marathon, un eveniment care surprinde cele mai importante aspecte ale strategiei de dezvoltare din domeniul HR, atat din perspectiva profesionala, cat si din cea personala.

Managerii si antreprenorii din tara se intalnesc pe 10 mai la Conferinta Business (r)Evolution

DOINGBUSINESS.RO

03.05.2017

Doingbusiness.ro organizeaza pentru al saptelea an consecutiv seria de conferinte dedicate solutiilor cele mai potrivite pentru afacerile locale. In 2017, Proiectul national este intitulat Business (r)Evolution si este dedicat dezvoltarii, digitalizarii si managementului performant.

Romania si-a ales reprezentantul la campionatul mondial Microsoft Office Specialist 2017

MICROSOFT ROMANIA S.R.L.

02.05.2017

Cel mai bun utilizator al aplicatiilor Microsoft Office este un elev al Colegiului National Grigore Moisil din Bucuresti!

Expertiza specialistilor internationali, prezentata la TeCOMM Bucuresti. Cum ramai competitiv in comertul electronic?

LIBERO EVENTS, 

02.05.2017

Peste 250 de profesionisti in eCommerce, atat din tara cat si din strainatate, au participat la evenimentul premium dedicat comertului electronic TeCOMM Bucuresti, unde au dezvaluit care sunt elementele cheie ce i-au ajutat sa aiba succes in afaceri.

Ce bugete pregatesc vizitatorii la expozitia Imobiliarium din Capitala

UNIVERSUM EVENTS SRL

02.05.2017

Mai sunt cateva zile pana la deschiderea primei expozitii tehnologizate de locuinte, Imobiliarium (5-7 mai, Baneasa Shopping City). Pentru a avea acces cat mai facil, peste 4.000 de persoane s-au inregistrat deja pe site-ul www.imobiliarium.ro, oferind cu acest prilej si o serie de informatii extrem de utile pentru a beneficia de o oferta personalizata.
Microsoft Afla ultimele noutati din industrie cu
Studii de caz
Stiri
Promotii

 

...