VEZI CELE MAI RECENTE NOUTATI

Proleasing Motors, dupa primele 6 luni ale anului: depasirea targetului pentru vanzarile Ford si o noua distinctie Best BMW Dealer in Customer Care in Romania

PROLEASING MOTORS SRL   17.07.2018

2,5 milioane lei investiti in primele 6 luni ale anului in dezvoltarea infrastructurii business-ului Proleasing.

Alex Milcev, EY Romania: Impactul Legii offshore asupra investitiilor din Marea Neagra

EY ROMANIA   17.07.2018

Titularii de acorduri petroliere din perimetrele offshore au primit, pe data de 9 iulie 2018, vesti importante din partea Parlamentului, care a inaintat spre promulgare, cu rapiditate, dar si cu niste noi modificari, proiectul de Lege privind unele masuri necesare pentru implementarea operatiunilor petroliere de catre titularii de acorduri petroliere referitoare la perimetre petroliere offshore (denumita in mod generic „Legea offshore”).

Retehnologizarea pentru eficientizarea energetica, fara costuri initiale

ENERGYPAL ROMANIA   17.07.2018

Costurile initiale reprezinta o bariera majora in implementarea proiectelor de eficienta energetica in multe domenii de activitate. Un obiectiv important al politicilor si programelor de eficienta este acela de a contribui la minimizarea costurilor initiale ale acestor proiecte, astfel incat proprietarii sa fie incurajati sa implementeze programe de crestere ale eficientei energetice care sa conduca la imbunatatiri semnificative.

Planul de investitii pentru Europa: BEI sprijina construirea unei noi fabrici Arctic in Romania

BANCA EUROPEANA DE INVESTITII   13.07.2018

Noua fabrica va produce 2,2 milioane de masini de spalat pe an, generand aproximativ 1.400 de noi locuri de munca intr-o regiune mai putin dezvoltata, care se confrunta cu schimbari structurale.

Adrian Teampau s-a alaturat echipei executive a EY Romania

EY ROMANIA   12.07.2018

Adrian Teampau s-a alaturat EY in calitate de Partener Asociat si este parte din echipa care coordoneaza divizia de Impozite indirecte.

LIDL DISCOUNT SRL 12.07.2018
LIDL inaugureaza un magazin in Resita, cu statie de incarcare a automobilelor electrice
CONSILIUL NATIONAL AL INTREPRINDERILOR MICI SI MIJLOCII DIN ROMANIA,  11.07.2018
Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR) si Groupama Asigurari lanseaza primul barometru al turismului din Romania
EY ROMANIA 10.07.2018
Alex Milcev, EY: Incepe numaratoarea inversa pentru declaratia unica
DELOITTE CONSULTANTA SRL 10.07.2018
Sondajul Deloitte privind tehnologiile cognitive