DELOITTE CONSULTANTA SRL

  |  2017-05-17

Deloitte Romania anunta o noua editie a concursului Deloitte Technology Fast 50

Deloitte Romania anunta inceperea inscrierilor pentru cea de-a 18-a editie a competitiei Technology Fast 50 in Europa Centrala

Pagina 1/2
 1 2   

Competitia regionala de anvergura se adreseaza atat companiilor cu experienta, cat si celor recent intrate pe piata, care isi desfasoara activitatea in domeniul tehnologic.

 

Prin intermediul acestei competitii, companiile romanesti isi vor masura fortele alaturi de companii din Albania, Bosnia-Hertegovina, Bulgaria, Croatia, Republica Ceha, Estonia, Ungaria, Kosovo, Letonia, Lituania, Macedonia, Moldova, Muntenegru, Polonia, Serbia, Slovacia si Slovenia.

 

“Companiile private, inclusiv cele din domeniul tehnologic, reprezinta un factor esential pentru o economie sanatoasa. Am urmarit companiile Fast 50 pe parcursul diverselor lor etape de dezvoltare si succesul lor este un motiv de bucurie”, a spus Alina Mirea, Partener si coordonator local al programului Deloitte Romania. “inca de la primele editii, Fast 50 a construit comunitati care au puterea de a produce un impact vizibil atat in plan local cat si la nivel international”.

 

Marius Hanganu, Managing Partner Tremend, furnizorul de solutii software si consultanta local cel bine plasat in competitia din 2016, a spus: “Credem ca talentele din industria IT  din Romania mai au inca multe de spus in peisajul tehnologic viitor. Un clasament ca Deloitte Technology Fast 50 Central Europe ofera recunoastere inovatiilor locale, a initiativelor antreprenoriale si a proprietatii intelectuale si reprezinta o modalitate prin care se sarbatoresc companiile cu potential de a produce un impact semnificativ in industria tehnologiei de maine”.

 

Hanganu a mai adaugat: ”Pentru Tremend, recunoasterea drept compania cu cea mai rapida crestere in clasamentul celor mai dinamice companii de tehnologie din Romania a venit ca o incununare a peste 11 ani de proiecte inovatoare dezvoltate pentru organizatii din intreaga lume si reprezinta o fereastra catre noi oportunitati de afacere”.

 

Pagina 1/2
 1 2   

COMENTEAZA ARTICOLUL:
Incarca alt captcha.
 

TOP COMPANII din TIMBER AND SAWN WOOD (2016)
Scoring Methodology by ERNST&YOUNG


 
#
NUME COMPANIE
SCORING TOTAL MCR
 
1 HOLZINDUSTRIE SCHWEIGHOFER SRL 3,0000
2 KASTAMONU ROMANIA SA 3,0000
3 HOLZINDUSTRIE SCHWEIGHOFER BACO SRL 3,0000
4 FERCO CAPITAL SA 2,0000
5 SILVANIA INTERNATIONAL PROD SRL 2,0000
6 XILOBAIA SRL 2,0000
7 FRASINUL SRL 2,0000
8 EUROFORESTER INTERNATIONAL SRL 2,0000
9 EUROCOM - EXPANSION SA 2,0000
10 ALREDIA SRL 2,0000