MICROSOFT ROMANIA S.R.L.

  |  2017-11-01

Microsoft HoloLens isi extinde disponibilitatea in Europa

Realitatea mixta permite angajatilor si companiilor sa interactioneze vizual cu date si modele 3D pentru a eficientiza timpul si costurile.

Astazi, in cadrul evenimentului Future Decoded din Londra, Microsoft Corp. a anuntat ca Microsoft HoloLens, primul computer holografic integrat din lume, ce ruleaza Windows 10, va fi disponibil pe 29 de piete noi din Europa – Austria, Belgia, Bulgaria, Croatia, Cipru, Republica Ceha, Danemarca, Estonia, Finlanda, Grecia, Ungaria, Islanda, Italia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Malta, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Romania, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Elvetia si Turcia.

 

„Microsoft are misiunea de a sprijini fiecare persoana si organizatie de pe planeta sa realizeze mai mult,” a declarat Lorraine Bardeen, general manager, Microsoft HoloLens si Windows. „Realitatea mixta are potentialul de a ajuta clientii si companiile din intreaga lume sa realizeze lucruri care nu au fost posibile pana acum. Experientele de realitate mixta vor ajuta companiile si angajatii sa indeplineasca sarcini esentiale mai rapid, mai sigur si mai eficient, si sa creeze noi moduri de conectare cu clientii si partenerii.”


Compania investeste in continuare in tehnologii care permit ecosistemului deja vast sa dezvolte la nivel global aplicatii si continut pentru realitatea mixta. HoloLens era disponibil pana acum pe 10 piete incluzand Australia, Canada, China, Franta, Germania, Irlanda, Japonia, Noua Zeelanda, Regatul Unit si Statele Unite (inclusiv Puerto Rico). In urma acestei extinderi, HoloLens va fi disponibil in 39 de tari, triplandu-si aproape acoperirea de piata.

 

Pentru a afla mai multe despre disponibilitatea HoloLens pe fiecare piata, va rugam vizitati https://www.microsoft.com/en-us/hololens.
 

COMENTEAZA ARTICOLUL:
Incarca alt captcha.
 

TOP COMPANII din FACILITY MANAGEMENT & CLEANING SERVICES (2016)
Scoring Methodology by ERNST&YOUNG


 
#
NUME COMPANIE
SCORING TOTAL MCR
 
1 ISS FACILITY SERVICES SRL 2,0000
2 ICCO FACILITY MANAGEMENT SRL 2,0000
3 FABI TOTAL GRUP SRL 2,0000
4 GLANZ SRL 2,0000
5 MINPREST SERV SA 2,0000
6 MEDLINE COM SRL 2,0000
7 OMCRO SRL 2,0000
8 HGC FACILITY MANAGEMENT SERVICES SRL 2,0000
9 ROMNICON SRL 1,0000
10 BUILDING SUPPORT SERVICES SRL 0,0000