MICROSOFT ROMANIA S.R.L.

  |  2018-01-23

Tehnologie in slujba educatiei

Cele mai noi platforme si aplicatii pot transforma educatia scolara intr-un proces atragator si distractiv – chiar si pentru cele mai dificile materii.

Pagina 1/2
 1 2   

In cadrul celui mai important targ educational din lume – BETT – desfasurat la Londra in perioada 24 – 27 ianuarie, Microsoft Corp. isi continua angajamentul de a sustine fiecare elev sa creeze lumea de maine adaugand functionalitati noi suitei Office 365 Education.

 

Tehnologia are puterea de a accelera invatarea fara limite, fie ca este vorba despre stimularea interesului pentru STEM, invatarea in 3D, sprijinirea elevilor pentru a-si imbunatati performantele la citit, scris si intelegere, precum si eficientizarea timpului profesorilor si sustinerea colaborarii intre acestia.


Noile functionalitati aduse pachetului Office 365 Education permit elevilor sa scrie o lucrare folosindu-si numai vocea si simplifica accesarea platformei de comunicare si colaborare Microsoft Teams de pe dispozitive mobile. In plus, invatarea in domeniile STEM devine mai atragatoare datorita unei noi actualizari („Chemistry” – ce aduce elemente de chimie anorganica) pentru Minecraft: Education Edition si datorita noilor aplicatii bazate pe video si realitate mixta de la parteneri educationali precum BBC Worldwide Learning, LEGO®* Education, PBS, NASA si Pearson, cea mai mare companie de materiale educationale din lume.


Office 365 este creat pentru a sprijini elevii prin tehnologie cu asistenta integrata si instrumente cum ar fi Word, OneNote si Teams, oferind fiecarui copil posibilitatea de a avea un cuvant de spus in clasa. Suita Office 365 Education este oferita profesorilor si elevilor din 146 de tari.

Office se pregateste pentru o serie de actualizari - care vor deveni disponibile in luna februarie – ce includ:

 

• Microsoft Learning Tools imbunatateste citirea, scrisul si intelegerea pentru toti elevii, si poate fi un instrument esential avand in vedere ca 1 din 5 elevi se confrunta cu diferente in procesul de invatare conform statisticilor. Incepand cu luna februarie, Microsoft va introduce dictarea in Office 365 pentru a ajuta elevii sa scrie cu mai multa usurinta folosindu-si vocea. Functia Immersive Reader (ce ofera vizualizare imbunatatita si posibilitate citirii cu voce tare a documentelor) se va extinde, fiind disponibila si pentru Word for Mac, iPhone, Outlook Desktop, OneNote iPad si OneNote Mac, cu suport pentru multe limbi noi.

OneNote, caietul de notite pentru clasa, care gazduieste peste 15 milioane de notite ale elevilor numai in acest an scolar, va include integrarea de teme pentru acasa si note in cele mai utilizate sisteme informatice scolare din Regatul Unit (SIMS Capita) si Statele Unite (PowerSchool).
Pentru a simplifica si mai mult lucrul in clasa, indeplinind cerinta numarul unu a profesorilor in materie de caiete de lucru digitale, permitand marcarea „read-only” a paginilor dupa oferirea unui feedback. In OneNote, Microsoft integreaza calculatoarele numerice interactive pentru matematica Desmos (o serie de aplicatii populare in randul profesorilor STEM).

Teams, un hub digital pentru clasa, va fi accesibil pe iOS si Android, astfel incat profesorii si elevii sa poata urmari temele si conversatiile pe telefoane sau tablete. Pentru a permite tuturor cursantilor care invata limbi straine sa participe la conversatii in timpul orelor de curs, cele mai recente actualizari vor simplifica traducerea oricarei conversatii sau discutii intr-o alta limba.

PowerPoint va permite profesorilor sa-si inregistreze lectiile ce includ diapozitive, notite de mana interactive, clipuri video si relatari si sa le publice in canalul lor Stream din Teams. In acest fel, studentii le vor vizualiza in avans pe dispozitivele lor, iar orele de clasa pot fi folosite pentru conversatie. Stream va adauga si subtitrari automate la videoclipuri, pentru a le face accesibile tuturor elevilor.

 

Pagina 1/2
 1 2   

COMENTEAZA ARTICOLUL:
Incarca alt captcha.
 

TOP COMPANII din MEDICAL CENTERS (2016)
Scoring Methodology by ERNST&YOUNG


 
#
NUME COMPANIE
SCORING TOTAL MCR
 
1 MED LIFE SA 2,0000
2 CENTRUL MEDICAL UNIREA SRL 2,0000
3 SANADOR SRL 2,0000
4 SYNEVO ROMANIA SRL 2,0000
5 DIAVERUM ROMANIA SRL 2,0000
6 AVITUM SRL 2,0000
7 HIPERDIA SA 2,0000
8 GRAL MEDICAL SRL 2,0000
9 SOCIETATEA DE TRATAMENT BALNEAR SI RECUPERARE A CAPACITATII DE MUNCA "T.B.R.C.M." SA 2,0000
10 MEDICOVER SRL 2,0000