SMART ALLIANCE

  |  2017-11-10

23 Noiembrie – Smart Alliance Innovation Summit

Sub conceptul „Romanian Innovation Train”, cel mai mare cluster IT&C din Bucuresti continua traditia promovarii inovatiei romanesti.

Pagina 1/2
 1 2   

SMART ALLIANCE – Innovation Technology Cluster va organiza, pe data de 23 noiembrie, la Hotel Intercontinental, Bucuresti, cel mai mare eveniment dedicat prezentarii solutiilor create de specialisti romani din sectorul IT&C pentru rezolvarea problemelor pe care sectorul de business le intalneste in societatea romaneasca, dar si la nivel european.

 

Dinamismul si amploarea evenimentului sunt date de cele cinci sectiuni interactive – SMART Education Debate, SMART City Debate, SMART GDPR Debate, SMART Innovative Technologies si SMART Innovation – „Romanian Innovation Train” – unde vor fi puse in lumina reflectoarelor companiile membre care au dezvoltat solutii inovatoare Cross Industries cu ajutorul tehnologiilor de top la nivel global. Prezentarea va fi una inedita, un maraton video, menit sa evidentieze nivelul ridicat de inovatie al companiilor membre care au reusit sa isi construiasca o reputatie excelenta in peste 30 de tari din lume, prin livrarea a peste 2,300 de proiecte de succes.


Prima sectiune interactiva este dedicata educatiei - SMART Education Debate – in care invitatii vor fi provocati sa gaseasca solutii fezabile pentru una dintre cele mai apasatoare probleme emergente - rezolvarea lipsei continue de resurse umane specializate a companiilor de IT&C din Romania. Pentru ca dezbaterea sa aiba concluzii pertinente in urma carora sa producem schimbari vizibile in perioada urmatoare, vom crea prima intalnire intre mediul de afaceri, autoritati, asociatiile de profil si mediul academic pentru a gasi raspunsul la intrebarea „Cum putem opri exodul mintilor stralucite ale IT-ului romanesc?”.


In cadrul SMART City Debate – vom aborda un subiect la fel de important pentru economie: integrarea tehnologiei de varf in orasele din Romania. In urma acestei dezbateri vrem sa obtinem o serie de concluzii care sa aiba rol de catalizator pentru proiecte de dezvoltare durabila si un scop concret - imbunatatirea calitatii vietii. Pentru a putea afla cum putem crea solutii inovatoare bazate pe ultimele tehnologii disponbile pe piata internationala pentru orasele romanesti, vor fi prezenti la dezbatere cele mai importante personalitati si asociatii ale acestui sector si ale administratiei publice.

Pagina 1/2
 1 2   

COMENTEAZA ARTICOLUL:
Incarca alt captcha.
 

TOP COMPANII din POSTAL AND COURIER SERVICES (2016)
Scoring Methodology by ERNST&YOUNG


 
#
NUME COMPANIE
SCORING TOTAL MCR
 
1 MOTOBOOM SRL 2,0000
2 AUTHENTIC SPIRIT SRL 2,0000
3 MOTODYNAMICS SRL 2,0000