BUSINESS REVIEW

  |  2013-03-26

A doua editie a evenimentului de energie Access to the Grid

Revista lunara in limba engleza The Diplomat Bucharest si ACUE vor organiza in data de 27 martie, a doua editie a conferintei internationale “Access to the Grid”.

Evenimentul ii aduce impreuna pe cei mai importanti jucatori de pe piata energiei regenerabile din domeniul eolian, solar, bio-masa: investitorii autohtoni si straini, directorii unor companii specializate pe energia regenerabila, posibilii finatatori ai proiectelor si analistii domeniului energetic.

 

Aflat la a doua editie, "Acces to the Grid" isi propune sa evidentieze  cresterea nteresului in domeniul energiei regenerabile in general, precum si potentialul pe care piata romaneasca il are in acest sector.

 

Discutiile se vor axa pe aspecte concrete de conectare a proiectelor de energie regenerabila la reteaua de transport, dupra-compensare, aspecte de echilibrare, precum si cele de extindere si intarire a retelei de transport.

 

Nevoia de predictibilitate la nivel de autoritati si reglementari este subliniata atat de operatorii cat si de distribuitorii de energie, astfel incat acest subiect va fi de asemenea dezbatut, mai ales in contextul zvonuriloe de modificare a legii energiei.  Predictibilitatea diminueaza riscul pe care orice investitor si-l asuma, cu atat mai mult, in sistemul energetic, unde atat investitiile sunt la un nivel foarte ridicat, cat si costurile, in caz de calcul gresit.

 

Evenimentul  este organizat  in parteneriat cu Adrem Invest, CEZ Distributie, EgnatiaRom, Eversheds Lina&Guia, ISPE, Marsh, Siemens, Vestas si Wolf Theiss.

 

Pentru mai multe informatii  va rugam sa contactati The Diplomat-Bucharest pe adresa de e-mail [email protected] sau la telefon 021 210 1336.

 

DESPRE THE DIPLOMAT BUCHAREST

 

Revista The Diplomat este o publicatie de nisa, in limba engleza, cu o aparitie lunara, distribuita unui target bine definit de cititori din zona companiilor multinationale, a guvernului si a altor institutii de stat, a ambasadelor si corpului diplomatic, precum si din aria institutiilor financiare internationale. Revista activeaza pe piata din Romania de opt ani, avand editii nationale in peste zece tari din lume. Domeniile principale acoperite editorial sunt cele macroeconomice, din zone precum energie si infrastructura, precum si financiar, medical, servicii de asistenta juridica sau real estate.

COMENTEAZA ARTICOLUL:
Incarca alt captcha.
 

TOP COMPANII din SOFTWARE (2016)
Scoring Methodology by ERNST&YOUNG


 
#
NUME COMPANIE
SCORING TOTAL MCR
 
1 ORACLE ROMANIA SRL 3,0000
2 IBM ROMANIA SRL 3,0000
3 BITDEFENDER SRL 3,0000
4 MICROSOFT ROMANIA SRL 3,0000
5 SOFTVISION SRL 3,0000
6 NTT DATA ROMANIA SA 3,0000
7 ENDAVA ROMANIA SRL 2,0000
8 LUXOFT PROFESSIONAL ROMANIA SRL 2,0000
9 SAP ROMANIA SRL 2,0000
10 UBISOFT SRL 2,0000