DENT ESTET CLINIC SA

  |  2017-05-24

Alaturi de MedLife, DENT ESTET deschide, in Bucuresti, o clinica dentara cu cel mai inalt grad de digitalizare din tara

Clinica reprezinta cea mai mare investitie in tehnologie dintr-o clinica dentara

Pagina 1/2
 1 2   

Grupul de clinici DENT ESTET, lider de piata in domeniul serviciilor de medicina dentara din Romania, deschide o noua clinica pe Bulevardul Aviatorilor din capitala, in urma unei investitii de peste 850.000 de euro. Unitatea medicala are cea mai mare suprafata din totalul de 2.500 metri patrati ocupati de grup si este cea mai digitalizata clinica de medicina dentara din tara.

 

“Suntem foarte incantati de achizitia pachetului de actiuni DENT ESTET, iar dincolo de cifre, care se dovedesc a fi in continuare conform previziunilor noastre, stiam care sunt abilitatile echipei medicale si a managementului. La mai putin de un an de la inceperea colaborarii, am reusit sa deschidem aceasta prima clinica digitalizata, care nu doar ca urmeaza directiile de dezvoltare stabilite, dar si aduce un aport semnificativ pietei de profil. Concureaza cu usurinta cu orice clinica premium din lume si intareste pozitia de lider a MedLife”, sustine Mihai Marcu, Presedintele Consiliului de Administratie al MedLife.

 

In ultimii ani, interesul romanilor pentru tratamente dentare complexe premium, precum reconstructiile dentare ample, dar si pentru garantia pe termen lung a lucrarilor au crescut semnificativ, la fel ca preocuparea pentru estetica dentara. in acest context, noua clinica DENT ESTET a fost creata in jurul diviziilor supraspecializate de implantologie si estetica dentara, care s-au dezvoltat continuu si care au devenit principalii pioni ai evolutiei pozitive a grupului.

 

„Avem ocazia de a discuta cu multi pacienti care sunt tratati zilnic in clinicile noastre si am realizat ca, acum, mai mult decat inainte, acestia aleg tratamentul si clinica doar in urma unui proces amplu de informare despre tehnologiile folosite si pregatirea echipei medicale. La fel ca introducerea conceptului de clinica stomatologica digitala si cel mai mare centru Planmeca Digital Academy, inovatiile pe care le-am adus in Romania in ultimii 18 ani au reprezentat, de fiecare data, un raspuns la nevoile pacientilor. Mai mult, faptul ca dl. Heikki Kyöstilä, Presedinte si Fondator Planmeca Oy, o somitate pe plan mondial in acest domeniu si cel mai important om de afaceri din Finlanda, va fi alaturi de noi la inaugurarea clinicii, reprezinta o atestare ca suntem aliniati la cele mai inalte standarde internationale”, precizeaza dr. Oana Taban, CEO si Fondator al grupului de clinici DENT ESTET.

 

Inovatii in materie de zambet digital

Facilitatile oferite de noua clinica includ, printre altele, posibilitatea configurarii digitale a zambetului prin tehnologia Digital Smile Design si Future Smile Studio, primul studio de diagnostic si constructie digitala a zambetului.

 

Pe langa acestea, noua clinica va dispune de o serie de alte tehnologii digitale esentiale in reusita tratamentelor complexe: scannerul intra-oral in culori reale, tomografia computerizata CBCT si radiografia digitala, tehnologii imagistice cu o expunere minima la radiatii, centrifuga ENDORET PRGF, laserul stomatologic EPIC BIOLASE (SUA), etc. Toate aceste tehnologii asigura o precizie crescuta a tratamentului si ajuta pacientul sa poata lua decizii in cunostinta de cauza in privinta procedurilor alese.

Pagina 1/2
 1 2   

COMENTEAZA ARTICOLUL:
Incarca alt captcha.
 

TOP COMPANII din SOFTWARE (2016)
Scoring Methodology by ERNST&YOUNG


 
#
NUME COMPANIE
SCORING TOTAL MCR
 
1 ORACLE ROMANIA SRL 3,0000
2 IBM ROMANIA SRL 3,0000
3 BITDEFENDER SRL 3,0000
4 MICROSOFT ROMANIA SRL 3,0000
5 SOFTVISION SRL 3,0000
6 NTT DATA ROMANIA SA 3,0000
7 ENDAVA ROMANIA SRL 2,0000
8 LUXOFT PROFESSIONAL ROMANIA SRL 2,0000
9 SAP ROMANIA SRL 2,0000
10 UBISOFT SRL 2,0000