ALD AUTOMOTIVE S.R.L.

  |  2013-02-20

ALD Automotive estimeaza o flota totala de 8 000 de autovehicule in 2013

ALD Automotive urmareste sa administreze o flota de 8 000 de autovehicule la finalul acestui an, in crestere cu 13% fata de flota gestionata la sfarsitul anului trecut

Compania planuieste sa lanseze noi servicii in 2013 pentru a oferi conducatorilor autovehiculelor si responsabililor de flota instrumente inovatoare, care sa simplifice gestionarea autovehiculelor si utilizarea lor zilnica.


La sfarsitul anului 2012, ALD Automotive a avut o cota de piata de 17%, care pozitioneaza compania drept unul dintre cei mai importanti jucatori de leasing operational din Romania. Activitatea companiei in 2012 a condus la inregistrarea unei cifre de afaceri de aproape 30 milioane de Euro.


Portofoliul de clienti a crescut cu 7% anul trecut, insumand 252 de companii din diverse domenii precum cel bancar, IT&C, telecom, FMCG, farmaceutic, energetic, etc. Pentru acesti clienti, ALD Automotive a administrat 84% din flota sa totala de autovehicule in leasing operational full service, in crestere de la 79% in 2011, in timp ce 16% din flota a fost gestionata in sistem de administrare a flotei.


Vanzarea de autovehicule uzate prin intermediul website-ului de licitatii inchise ALD Carmarket a avut o crestere de 14% anul trecut: din totalul de 1 500 de masini vandute pe piata, 1 388 de unitati au fost comercializate online. Activitatea de vanzare a masinilor uzate a inregistrat o crestere sustinuta in ultimii ani, iar numarul de utilizatori care liciteaza online a crescut cu 40% in 2012, la 403 utilizatori ALD Carmarket.
 

Pentru a sustine activitatea de vanzare a masinilor rulate, ALD Automotive si-a extins parteneriatul cu SGS Romania in acest an si prin urmare autovehiculele ALD Automotive sunt returnate, evaluate si stocate la finalul contractelor de leasing operational intr-o noua locatie, situata in nordul capitalei si oferita exclusiv de SGS Romania companiei.


ALD Automotive

Operationala in Romania din 2005, ALD Automotive este filiala BRD – Groupé Société Générale si a grupului ALD Automotive. Compania ofera leasing operational full service asigurand finantarea si o gama completa de servicii de administrare pentru flotele de autovehicule. ALD Automotive a lansat in mai 2010 sub brandul ALD Carmarket, platforma online de licitatii inchise destinata promovarii si vanzarii autovehiculelor uzate returnate la finalul contractelor de leasing operational.

COMENTEAZA ARTICOLUL:
Incarca alt captcha.