RAIFFEISEN BANK S.A.

  |  2013-01-29

Antibiotice – Auditul US Food si Drug Administration (FDA) are rezultate pozitive

Antibiotice – Auditul US Food si Drug Administration (FDA) are rezultate pozitive; Fondul Proprietatea: Guvernul se angajeaza fata de IMF sa continue reformarea companiilor de stat

Fondul Proprietatea- Guvernul se angajeaza fata de IMF sa continue reformarea companiilor de stat
Misiunea FMI in Romania se incheie astazi si se pare ca guvernul si FMI au convenit pentru o prelungire de doua luni a acordului. Ca urmare a discutiilor, s-a convenit ca Guvernul Romaniei sa vanda CE Oltenia unui investitor strategic dupa ce, in prima faza, 15 la suta din actiuni vor fi vandute pe bursa pana la finalul lui Octombrie. De asemenea, 10 la suta din Hidroelectrica va fi listata imediat ce compania va iesi din procedura de insolventa. Procesul de selectare a unui management independent va continua. De asemenea, statul va vinde pachetul majoritar detinut la Electrica, actionarul majoritar companiile de distributie Electrica Muntenia Nord Distributie, Electrica Transilvania Nord Distributie, Electrica Transilvania Sud Distributie si Electrica Furnizare, pana la finalul lui Noiembrie.

 

Noile  angajamente ale guvernului indica faptul ca procesul reformelor si listarea companiilor de stat – parte a portofoliului Fondul Proprietatea – va continua.

 

Antibiotice – Auditul US Food si Drug Administration (FDA) are rezultate pozitive

Potrivit unui comunicat remis bursei, US Food and Drug Administration (FDA) a efectuat un audit la producatorul de medicamente Antibiotice Romania, cu scopul de a extinde parteneriatele pe piata americana. Auditul s-a finalizat cu rezultate pozitive, fara observatii din partea FDA. Acesta  este al doilea audit dupa cel efectuat in decembrie de catre doi distribuitori majori de pe piata SUA, concluzionat de asemenea favorabil.  Antibiotice exporta pe piata din SUA Ampicilina, Nistatine si Nafciline. Conform comunicatului, in 2012, exporturile companiei au atins 20 milioane USD, cu 4 la suta mai mult decat in 2007, reprezentand aproximativ 23 la suta din cifra de afaceri a producatorului roman de antibiotice pentru 2012. Pentru acest an, exporturile sunt estimate sa inregistreze o crestere de 17 la suta fata de anul anterior. Antibiotice exporta in mai mult de 60 de tari in acest moment.

COMENTEAZA ARTICOLUL:
Incarca alt captcha.