BANCA COMERCIALA ROMANA S.A.

  |  2014-02-17

BCR – crestere de peste 4 ori a soldului creditelor ipotecare in lei

Banca Comercială Română (BCR) a înregistrat, pe parcursul anului 2013, o creştere de peste 4 ori a soldului creditelor ipotecare acordate în lei.

BCR a înregistrat o creştere semnificativă a numărului solicitărilor clienţilor pentru creditele în lei destinate investitiilor imobiliare – 1 din 3 clienţi ia un credit in lei de la BCR pentru cumpărarea unei locuinte.

 

„Din poziţia de lider al pieţei bancare ne dorim în continuare să sprijinim piaţa imobiliară din România prin oferte foarte atractive şi soluţii de finanţare complete. În prezent, BCR are cea mai bună solutie de finantare din piață atat pentru clientii care achizitioneaza o prima locuinta, cât şi pentru cei care doresc să-şi îmbunătăţească condiţiile locative prin modernizarea / schimbarea celei detinute. Suntem astfel bucurosi să putem ajuta clienţii în realizarea unuia dintre cei mai importanti paşi din viaţă: achiziţionarea / construcţia / modernizarea unei locuinţe”, a declaratAndrew Gerber, Director Produse Retail în cadrul BCR.

 

Recent, BCR a redus costul creditelor acordate în cadrul Programului Prima Casa, prin reducerea marjei de dobanda pentru clientii care îşi încasează/ vor încasa salariul la BCR la 2% dobanda ajungand la 5.52% (DAE 5.68%). Totodata banca a redus dobanda si pentru clienţii care opteaza pentru un credit ipotecar Casa Mea acestia beneficind  de o rata de dobanda fixa pe o perioada de 3 ani incepand de la 5.25% (DAE 5.55%).

 

BCR este prima bancă din Romania care a luat decizia de a acorda credite preponderent în moneda naţională începând din luna octombrie 2012, asumându-şi rolul de formator de piaţă în ceea ce priveşte creditarea garantata în lei.

COMENTEAZA ARTICOLUL:
Incarca alt captcha.