ENEL ENERGIE SA

  |  2016-09-06

Bogdan Matei a fost numit director de vanzari pentru Enel Energie si Enel Energie Muntenia

Bogdan Matei este noul director de vanzari pentru Enel Energie si Enel Energie Muntenia, cele doua companii de furnizare detinute de grupul Enel in Romania.

“As dori sa ii urez bun venit lui Bogdan Matei in echipa noastra si ii doresc mult succes in noul rol. Bogdan este un executiv de vanzari cu experienta iar cunostintele sale sunt un real castig pentru companie”, a declarat Michele Grassi, director general al Enel Energie si Enel Energie Muntenia.

 

İn calitate de director de vanzari al Enel Energie si Enel Energie Muntenia, Bogdan Matei va fi responsabil atat pentru activitatea de vanzari directe si indirecte pentru cele doua companii de furnizare ale grupului Enel, cat si de punctele Enel, coordonand astfel o echipa de peste 150 de oameni.

 

Cele doua companii au o baza de 2,7 milioane clienti si furnizeaza servicii de electricitate pentru 10 judete din Romania, si anume Timis, Arad, Hunedoara, Caras-Severin, Calarasi, Ialomita, Tulcea, Constanta, Ilfov, Giurgiu si Bucuresti. Mai mult, Enel Energie a inceput expansiunea si in alte zone, astfel ca in luna martie a fost deschis primul punct de vanzare Enel din Cluj-Napoca.

 

Bogdan Matei are o experienta ampla in domeniul de retail si vanzari directe, acumulata in companii precum Provident, Vodafone Romania, UTI Construction & Facility Management, Germanos Telecom Romania sau Pagini Aurii Romania.

 

A absolvit cursurile Universitatii Politehnica din Bucuresti si detine un MBA de la Universitatea Kennesaw din Atlanta.

COMENTEAZA ARTICOLUL:
Incarca alt captcha.