HIPO

  |  2016-10-06

Candidatii care isi evalueaza realist punctele forte si pe cele slabe au cele mai mari sanse de angajare

Peste 2500 de joburi la Angajatori de TOP Timisoara, pe 21-22 octombrie

Pagina 1/2
 1 2   

Angajatori de TOP Timisoara va avea loc in aceasta toamna, pe 21-22 octombrie, la Centrul Regional de Afaceri. Evenimentul reuneste 70 de companii si peste 2500 de joburi. Editia aceasta se remarca printr-o diversitate a oportunitatilor de cariera. Angajatori de TOP Timisoara contine 14 sesiuni SkillShop-uri, pe teme de dezvoltare profesionala si personala si 14 sesiuni TechTalks dedicate pasionatilor de tehnologie. Accesul la eveniment este gratuit in baza inscrierii pe www.hipo.ro.


44% dintre joburi sunt pentru candidati nivel middle si senior

Cele 2500 de oportunitati de cariera deschise de companii sunt atat pozitii adresate profesionistilor - 15% dintre joburi sunt pentru candidatii cu peste 3 ani experienta, 29% sunt pozitii middle-level pentru persoane cu 1-3 ani experienta, in timp ce 40% sunt joburi pentru candidatii entry-level, iar 16% sunt pozitii in cadrul programelor de internship. In plus, editia aceasta, companiile au si oportunitati de cariera part-time. Din statisticile noastre, 32% dintre angajatori vor avea astfel de pozitii deschise. Cateva exemple de oportunitati de cariera deschise in cadrul evenimentului Angajatori de TOP sunt: Technical Engineer, Senior .NET Developer, Jr. Specialist Achizitii, Sef Departament Vanzari, Health and Safety Specialist (Tires division), Accountant, Customer Care Retention, Cloud Security Architect.


Orasele pentru care companiile recruteaza. Majoritarea companiilor, 95% dintre companiile care participa la Angajatori de TOP, pe 21-22 octombrie, au pozitii deschise in Timisoara. Printre cele 70 de companii sunt si angajatori care au planuri de relocare, majoritatea in orasele din vecinatatea Timisoarei, in orase precum Arad (22%), Deva (19%), Resita (14%), Cluj-Napoca (11%), Ploiesti (14%), dar si in orase precum Piatra-Neamt (5%), Sibiu (5%), Brasov (8%), Iasi (5%) Ploiesti (7%), Alba-Iulia (3%), Lugoj (3%).


Cum poti aplica la joburile deschise in cadrul targului de joburi Angajatori de TOP? Pentru a aplica la pozitiile deschise, le recomandam vizitatorilor sa se inscrie la eveniment folosind butonul de inscriere accesibil la sectiunea dedicata evenimentului, pe www.hipo.ro Pentru prezenta in cele doua zile Angajatori de TOP trebuie sa isi descarce CV-ul Barcode pe care il pot accesa din contul lor pe www.hipo.ro Avantajul oferit de aplicarea cu CV-ul Barcode este ca angajatorii vor avea acces la ultimele variante ale CV-urilor. In plus, daca, dupa discutia purtata la standul companiei un candidat merge acasa si face modificari in CV, compania la care a aplicat va avea acces la varianta actualizata a CV-ului. Este o metoda eficienta si de succes, apreciata atat de companii, care au acces la cea mai recenta varianta a CV-urilor, dar si de catre vizitatori, care pot veni cu 1 singur CV pe care il pot folosi in interactiunea cu toate companiile prezente la eveniment.


Candidatii care isi evalueaza realist punctele forte si pe cele slabe au cele mai mari sanse de angajare
81% dintre respondentii companiilor prezente la Angajatori de TOP Timisoara au afirmat ca persoanele care isi evalueaza realist punctele forte si pe cele slabe sunt candidatii care au sansele cele mai mari sa fie recrutate. Onestitatea candidatilor in cadrul interviurilor (78%), faptul ca adreseaza intrebari in timpul interviului (54%) si ca inspira o atitudine pozitiva (35%) alaturi de faptul ca este punctual la interviu (11%) sunt alte cateva aspecte care contribuie la decizia de angajare.

 

Pagina 1/2
 1 2   

COMENTEAZA ARTICOLUL:
Incarca alt captcha.
 

TOP COMPANII din PHARMACEUTICAL PRODUCTS (2016)
Scoring Methodology by ERNST&YOUNG


 
#
NUME COMPANIE
SCORING TOTAL MCR
 
1 TERAPIA SA 3,0000
2 SANDOZ SRL 3,0000
3 ZENTIVA SA 3,0000
4 BIOFARM SA 3,0000
5 BIO EEL SRL 2,0000
6 LABORMED-PHARMA SA 2,0000
7 GEDEON RICHTER ROMANIA SA 2,0000
8 FITERMAN PHARMA SRL 2,0000
9 INFOMED FLUIDS SRL 2,0000
10 BIOTEHNOS SA 2,0000