DOINGBUSINESS.RO

  |  2016-10-11

Cel mai mare eveniment de afaceri al anului, Conferinta Regionala Business to more Business, revine la Oradea in data de 20 octombrie 2016

Conferinta Business to more Business, cel mai mare eveniment de afaceri din acest an pentru antreprenorii si managerii regionali, se desfasoara la Oradea, in data de 20 octombrie 2016, la Hotel Ramada.

Pagina 1/2
 1 2   

Evenimentul este organizat de Doingbusiness.ro si permite participantilor sa ia la cunostinta informatii relevante pentru mediul de afaceri, atat in ceea ce priveste consultanta fiscala, financiara si managementul performant, cat si in privinta instrumentelor pentru accelerarea afacerilor. Conferinta face parte din Proiectul National Business to more Business care a debutat la Brasov, in 10 martie 2016 si a mai cuprins pana acum mediul de afaceri din Iasi, Prahova, Bucuresti, Sibiu, Ploiesti, Constanta si Cluj Napoca.

 

,,Doingbusiness.ro a conturat cea mai importanta conferinta de afaceri anuala din Romania prin evenimente desfasurate la nivel regional. Este pentru a treia oara cand venim la Oradea – o destinatie de afaceri dinamica, educata si cu un apetit enorm pentru instrumentele si informatiile pe care le oferim antreprenorilor. Putem afirma ca Business to more Business este evenimentul care nu trebuie ratat de antreprenorii romani, acesta oferind setul de instrumente prin care isi pot multiplica afacerile si mai ales profitul’’, a declarat Dumitru Ion, CEO Doingbusiness.ro.

 

Sesiunea plenara a conferintei de la Oradea, moderata de jurnalistul Radu Soviani, va fi deschisa de Andreea Cramer – reprezentant al Telekom Romania, care va informa audienta si va raspunde intrebarilor publicului in privinta optimizarii costurilor companiilor prin solutii adaptate, individualizate. In contextul dobanzilor minime istorice din Romania (deci a perspectivelor de crestere in perioada urmatoare), Miruna Raileanu – reprezentantul Coface Romania va prezenta beneficiile asigurarii in gestionarea riscului de credit, iar Daniel Pana, Country Manager SAS Romania va demonstra cum activitatea de analiza a datelor proprii ale afacerilor este la indemana si poate fi folosita pentru interpretarea si imbunatatirea performantei de afaceri, cu alte cuvinte – democratizarea activitatii de analiza a datelor.

 

In cazul in care participantii prezenti nu au reusit inca sa cuantifice costurile angajarilor nepotrivite, antreprenorii din Bihor si judetele invecinate vor avea la indemana, nu numai un instrument de masurare a acestora, dar si solutia limitarii pierderilor cauzate de astfel de recrutari, prezentata de Radu Stanescu – Managing Partner 1tedjob.


Cele doua workshopuri ale conferintei vor fi sustinute de reprezentantii partenerului Microsoft Romania – Net Brinel si de Liviu Sav – FCCA Director InfoCredit si Dumitru Ion – CEO Kompass Romania.

 

Pagina 1/2
 1 2   

COMENTEAZA ARTICOLUL:
Incarca alt captcha.
 

TOP COMPANII din FURNITURE (2016)
Scoring Methodology by ERNST&YOUNG


 
#
NUME COMPANIE
SCORING TOTAL MCR
 
1 ARAMIS INVEST SRL 3,0000
2 TAPARO SA 3,0000
3 ECOLOR SRL 3,0000
4 ITALSOFA ROMANIA SRL 3,0000
5 COTTA INTERNATIONAL SRL 3,0000
6 PGS SOFA & CO SRL 2,0000
7 ADA FABRICA DE MOBILA SRL 2,0000
8 GP SOFA SRL 2,0000
9 PLIMOB SA 2,0000
10 SORTILEMN SA 2,0000