FORD ROMANIA SA

  |  2017-05-09

Cel mai mare sediu Ford Trucks din Europa se deschide oficial in Romania

Ford Trucks sarbatoreste inaugurarea oficiala a sediului sau din Romania, care este cel mai mare birou pe care compania il are in Europa. Noul sediu, situat pe autostrada A1, la km 13,2, in cea mai mare zona industriala a Romaniei, indeplineste cele mai exigente standarde Ford Trucks si ofera servicii complete: vanzari, servicii postvanzare si piese de schimb. Zona de service este autorizata si dotata in conformitate cu standardele recomandate de producator, oferind toate serviciile de garantie sau postgarantie pentru modelele Ford Trucks.

Pagina 1/2
 1 2   

La eveniment au participat reprezentantii de nivel inalt ai Ford Otosan: Lisa King - Ford Otosan, Director General Adjunct, Ahmet Kınay - Ford Trucks, Assistant General Manager, si Emrah Duman - Ford Trucks, Director, Piete Internationale. Cefin Trucks a fost reprezentat de Stefano Albarosa - Director General si Emilian Nahorniac - Director National de Vanzari.

Lisa King, Director General Adjunct al Ford Otosan, a declarat: "in concordanta cu strategia noastra globala pe segmentul camioane, Ford Trucks continua sa dezvolteo retea internationala cu acorduri de distributie pe 3 continente, in special in Orientul Mijlociu, Africa de Nord, Rusia si Turciasi, cel mai recent, in Europa de Est. intrucat am crescut deja prezenta noastra in diferite regiuni ale lumii, Europa de Est este acum piata noastra prioritara. Suntem foarte incantati sa anuntam ca acest sediu reprezinta unul dintre cele mai importante repere ale planului de distributie al Ford Trucks, deoarece este primul nostru pas in Romania si cel mai important dinEuropapanaacum. Cefin Trucks este un partener de afaceri foarte important pentru noi si credem ca acest centru va contribui in mod semnificativ la prezenta Ford Trucks in Romania si Europa".

"Datorita cunoasterii noastre exceptionale a pietei si a experientei pe care o avem, realizarile Ford Trucks din Romania se desfasoara asa cum am planificat si suntem foarte mandri de acest parteneriat de top care aduce o valoare unica industriei de transport din Romania. Sediul ultramodern Ford Trucks din Romania, un punct de referinta pentru birourile europene ale companiei Ford Trucks, este o dovada vie a acestui lucru", a declarat Stefano Albarosa, CEOCefin Trucks.

 

Pagina 1/2
 1 2   

COMENTEAZA ARTICOLUL:
Incarca alt captcha.
 

TOP COMPANII din OTHER PROFESSIONAL SERVICES (2016)
Scoring Methodology by ERNST&YOUNG


 
#
NUME COMPANIE
SCORING TOTAL MCR
 
1 ADMINISTRATIA NATIONALA DE METEOROLOGIE RA 2,0000
2 ISIS DEVELOPMENT SRL 2,0000
3 DENNEMEYER & ASSOCIATES SRL 2,0000
4 RINA SIMTEX - ORGANISMUL DE CERTIFICARE SRL 2,0000
5 ROMINVENT SA 2,0000
6 ELECTRICA SOLUZIONA SA 2,0000
7 DENNEMEYER SRL 2,0000
8 PGL ESPORTS SRL 0,0000
9 TDR ENERGY SRL 0,0000