DOINGBUSINESS.RO

  |  2013-12-16

Cloud Research Studio (CRS) se muta in zona Stefan cel Mare, prin intermediul ESOP

Compania de IT&C Cloud Research Studio SRL a închiriat integral un imobil de birouri, cu o suprafaţă de 1.300 mp, în Bucureşti, în zona de centru–nord, tranzacţia fiind intermediată de ESOP Consulting.

În primele nouă luni din 2013, din sectorul IT&C au făcut parte cei mai mulţi clienţi care au închiriat spaţii de birouri. Astfel, la nivelul întregii ţări, 58 firme de IT&C au semnat contracte de închiriere în primele trei trimestre, însumând o suprafaţă totală de 55.354 mp.

În ceea ce priveşte localităţile vizate, firmele de IT&C s-au orientat către Bucureşti (88%), iar restul către oraşe precum Iaşi, Timişoara, Cluj Napoca şi Sibiu.

 

„Domeniul IT&C rămâne cel mai dinamic sector al economiei, pentru că alături de firmele românești și multinaționale prezente pe piața care se dezvoltă, firme noi aleg România ca țară de destinație pentru a investi în IT&C. Punctele tari pentru atragerea de investiții în IT&C sunt resursele umane, faptul că avem tineri talentați în programare, care au abilități profesionale deosebite și faptul că ţara noastră este pe locul doi în lume în ceea ce priveşte rapiditatea vitezei de navigare pe Internet. Expansiunea acestor firme determină nevoia de sedii noi,  aproximativ 30% din tranzacțiile realizate în 2013 fiind generate de cererea venită din partea unor companii de acest gen”, afirmă Alexandru Petrescu, Managing Partner la ESOP Consulting / Corfac International.

 

Clădirea de birouri în care se mută firma Cloud Research Studio se află în apropierea staţiei de metrou Ştefan cel Mare, în spatele bulevardului cu același nume, într-o zonă liniştită şi este dispusă pe subsol, parter şi patru etaje.

 

Ca facilităţi, imobilul, fost sediu de back office al unei importante bănci, dispune de cea mai modernă infrastructură IT&C, aceasta fiind şi unul dintre motivele determinante pentru închirierea acestui spaţiu într-un timp record.

COMENTEAZA ARTICOLUL:
Incarca alt captcha.
 

TOP COMPANII din HARDWARE (2016)
Scoring Methodology by ERNST&YOUNG


 
#
NUME COMPANIE
SCORING TOTAL MCR
 
1 NETWORK ONE DISTRIBUTION SRL 3,0000
2 COMPLET ELECTRO SERV SA 3,0000
3 ENTERPRISE SERVICES ROMANIA SRL 3,0000
4 AGIS COMPUTER SRL 3,0000
5 DATANET SYSTEMS SRL 3,0000
6 ELKOTECH ROMANIA SRL 2,0000
7 ASBIS ROMANIA SRL 2,0000
8 SKIN MEDIA SRL 2,0000
9 LIKEIT SOLUTION SRL 2,0000
10 IT SMART DISTRIBUTION SRL 2,0000