COLLIERS INTERNATIONAL SRL

  |  2014-02-19

Colliers desemnat Property Manager pentru Hermes Business Campus

Colliers International a obținut mandatul de Property Management pentru Hermes Business Campus, parcul de birouri cu o suprafață totală închiriabilă de 78,000 m2 dezvoltat de Atenor Group în Bucureşti, România. Acesta este cel mai mare proiect de birouri sub administrarea Colliers International în România.

Situatchiar în inima noului district de afaceri al Capitalei, pe Bulevardul Dimitrie Pompei şi în apropiere de bulevardul Barbu Văcărescu, ansamblul Hermes Business Campus cuprinde trei clădiri de birouri de clasa A cu o suprafaţă ȋnchiriabilă totală de 78,000 m2. Pentru a adresa cererea în creștere pentru spaţii de birouri de calitate superioară ȋn nordul Bucureștiului, Hermes Business Campus a fost planificat şi dezvoltat ȋn mai multe etape consecutive, astfel: prima clădire, aflată în stadiu avansat de construire, va fi livrată până la finele lunii martie 2014, urmând ca dezvoltatorul să demareze imediat lucrările la cea de-a doua clădire.

 

Proiectul oferă specificaţii de înaltă tehnologie şi unul dintre cele mai eficiente spaţii de birouri din piață și vizează obținerea calificativului "Excelent" în conformitate cu normele BREEAM pentru certificarea verde a clădirilor. La finalizarea sa, prima clădire a ansamblului Hermes BC va găzdui chiriaşi de renume atât din segmentul corporate, cât și instituțional, cum ar fi:XEROX, Ambasada Olandei din Bucureşti, Grupul Editorial Litera, Fribourg Capital, Bunt Studio şi Universal Online Promotion.

 

"Câștigarea mandatului de property management pentru Atenor Group este o realizare majoră pentru Colliers International Romania. Acest proiect reprezintă un pas important pentru echipă şi confirmă capacitatea noastră de a oferi servicii de property management la cel mai inalt nivel al exigențelor, pentru marii proprietari internaţionali",afirmă Ștefania Baldovinescu, Director al departamentului de Real EstateManagement Services al Colliers Internațional Romania.

 

"Suntem încântați de faptul că grupul Atenor a ales Colliers International ca partener preferat pentru serviciile de property management. Hermes Business Campus este o clădirede top care conferă viitorilor săi chiriași certitudinea unui spaţiu premium, definit prin tehnologia de ultimă generație şi un nivel superior al eficienţei. Rolul şi angajamentul nostru, în calitate de Property Manager, este de a avea grijă de clădire și de chiriasii acesteia la cel mai înalt nivel posibil de fiabilitate și responsabilitate”,  declară Iuliana Pascalin, Property Manager în cadrul echipei de Real Estate Management Services al Colliers International Romania.

 

În calitate de Property Manager, Colliers este responsabil de relația cu chiriașii, subcontractarea serviciilor, controlul bugetului operațional, menținerea și îmbunătățirea performanței generale a activelor, precum și de serviciile financiare și de raportarea către proprietar. În cei 3 ani de activitate pe piaţa din România, echipa a lucrat pentru clienți de renume internațional precum Allianz Tiriac, ING Lease, General Electric, Helios Phoenix şi, cel mai recent, Atenor Group, avȃnd sub administrare proiecte cu o suprafață cumulată de 120.000 m2 GLA.

 

Divizia de Real Estate Management Services din cadrul Colliers International oferă servicii personalizate de administrare pentru proprietarii de clădiri de birouri, spații de retail sau industriale. În plus, echipa activează ca lider pe segmentul de certificări verzi și asistă în prezent 13 proiecte in Romania și peste 20 proiecte în Europa Centrală și de Est.

COMENTEAZA ARTICOLUL:
Incarca alt captcha.
 

TOP COMPANII din CAR IMPORTERS (2016)
Scoring Methodology by ERNST&YOUNG


 
#
NUME COMPANIE
SCORING TOTAL MCR
 
1 TIRIAC AUTO SRL 3,0000
2 PORSCHE INTER AUTO ROMANIA SRL 3,0000
3 MHS TRUCK & BUS SRL 3,0000
4 RADACINI MOTORS SRL 3,0000
5 AUTOMOBILE BAVARIA SRL 2,0000
6 IVECO TRUCK SERVICES SRL 2,0000
7 AUTOKLASS CENTER SRL 2,0000
8 AVIA MOTORS SRL 2,0000
9 NURVIL SRL 2,0000
10 RMB INTER AUTO SRL 2,0000