DOINGBUSINESS.RO

  |  2015-04-23

Comunitatea de HR si-a ales liderii pentru urmatorii 3 ani

Comunitatea profesionistilor in resurse umane din Romania (HR Club) si-a ales, prin vot, noul Consiliu Director, pentru mandatul 2015-2018. Au fost exprimate 202 voturi, dintre care 184 electronic si 18 in cadrul adunarii generale a membrilor HR Club din data de 16 aprilie.

Consiliul Director al HR Club pentru mandatul 2015- 2018 este format din:

Presedinte Consiliu Director
• Radu Mavrodin, Director Resurse Umane, Oyak – Renault Turcia

 

Membrii Consiliu Director

• Adela Jansen, Director Executiv Resurse Umane, BRD Groupe Societe Generale
• Andreea Voinea, Director Executiv Resurse Umane, BCR
• Dana Roman (Barbara), Human Resources Manager - Eastern Europe, Tenaris
• Florin-Ioan Petean, Director Executiv, Centrul de Dezvoltare Manageriala (CDM)
• Horatiu Cocheci, Senior Manager, Leader Departament de Consultanta in Resurse Umane, PricewaterhouseCoopers
• Marius Decuseara-Brandenburg, Managing Partner, Trend Consult Romania

 

Membrii Consiliului Director ocupa functii de conducere in diferite companii importante din Romania sau strainatate, dar, in ciuda programului aglomerat, dedica din timpul lor muncii voluntare in cadrul Asociatiei (membrii Consiliului Director nu sunt remunerati). Se implica, din pasiune pentru aceasta frumoasa profesie - managementul resurselor umane, in vederea dezvoltarii comunitatii de HR din Romania.


“Cred ca in perioada 2012-2015 am facut multe lucruri frumoase impreuna si sunt convins ca se pot face si mai multe. Ne-am propus sa reprezentam interesele comunitatii de resurse umane in modificarea proiectelor legislative relevante pentru domeniul HR si, iata ca, incepand din 2013, HR Club este membru in Consiliul Economic si Social (alaturi de inca 15 organizatii reprezentative ale societatii civile), postura din care putem intreprinde si sustine initiative legislative care sa contribuie la dezvoltarea domeniului.


Pentru a apropia HR-ul de business si a face cunoscut impactul pe care il are activitatea profesionistilor in resurse umane, am initiat intalniri de tipul CEO Power Breakfast sau CEO Power Dinner, iar Gala Premiilor de Excelenta HR Club este un proiect in care celebram HR-ul in contextul business-ului. De asemenea, HR Club este membru cu drepturi depline in Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei, alaturi de 19 asociatii de business si 17 ambasade, fiind implicat, in prezent, in Taskforce-ul Educatie si in Taskforce-ul Competitivitate.


In ceea ce priveste evenimentele dedicate dezvoltarii profesionale a membrilor (Conferinte cu lideri mondiali de HR si Management, Seminarii de bune practici in resurse umane, Master Class-uri HR Club, Intalniri ale comunitatilor de practica pe industrii, etc.), ne-am bucurat sa vedem cum numarul de participanti a crescut de la an la an, de la eveniment la eveniment, astfel incat, la Conferinta din 2014, am stabilit un record de participare: 460 de persoane.


Nu in ultimul rand, din dorinta de a contribui la pregatirea viitoarei generatii de HRi, am dezvoltat si consolidat un parteneriat cu Masterul de HR de la Facultatea de Sociologie si organizam in fiecare an Scoala de vara HR Club Next Generation. Mai mult, pentru ca ne preocupa in general sistemul de invatamant din Romania si pentru ca ne dorim sa contribuim la reducerea discrepantei intre cunostintele oferite de scoala si abilitatile de care au nevoie angajatorii, ne-am implicat in diferite proiecte alaturi de Ministerul Educatiei si alti parteneri (companii sau asociatii).


Ne dorim sa continuam, in mandatul 2015-2018, toate aceste proiecte frumoase si inca sa initiem altele, care la randul lor sa aduca beneficii comunitatii profesionistilor in resurse umane si, in general, peisajului de business din Romania.”


Radu Mavrodin, Director Resurse Umane, Oyak - Renault Turcia; Presedinte HR Club mandatul 2012-2015 si reales in mandatul 2015-2018.


Rolul Consiliului Director este de a trasa directiile strategice si obiectivele Asociatiei, a aproba planul de executie (activitati/proiecte) si bugetul anual de venituri/cheltuieli si de a veghea la implementarea acestora. De asemenea, Consiliul Director hotaraste colaborarea cu alte organizatii si, nu in ultimul rand, se implica activ in dezvoltarea comunitatii HR Club.

 

Articol furnizat de HR Club, www.hr-club.ro

COMENTEAZA ARTICOLUL:
Incarca alt captcha.
 

TOP COMPANII din WOOD AND WOODDEN PRODUCTS (2016)
Scoring Methodology by ERNST&YOUNG


 
#
NUME COMPANIE
SCORING TOTAL MCR
 
1 EGGER ROMANIA SRL 3,0000
2 KRONOSPAN SEBES SA 3,0000
3 REGENCY COMPANY SRL 3,0000
4 KRONOSPAN ROMANIA SRL 2,0000
5 AVIVA SRL 2,0000
6 HOLVER SRL 2,0000
7 KARELIA - UPOFLOOR SRL 2,0000
8 BARLINEK ROMANIA SA 2,0000
9 LOSAN ROMANIA SRL 2,0000
10 CARPAT STICKS SRL 2,0000