REVISTA CARIERE

  |  2017-03-14

Conferinta Nationala a Managerilor de IT din Romania, editia a V-a 'Digital Era. The urge of business transformation' A inceput aventura transformarii digitale!

Cea de-a V-a editie a Conferintei Nationale a Managerilor IT din Romania, organizata de catre CIO Council si Revista CARIERE, va avea loc pe 30 martie 2017 la Hotel Radisson Blu din Bucuresti, sala Atlas.

Pagina 1/2
 1 2   

Evenimentul va reuni peste 250 de profesionisti si manageri IT, CIOs si COOs, oferindu-le acestora o excelenta ocazie de a discuta despre top 3 preocupari majore ale specialistilor IT: Alinierea (in top in ultimii patru ani), Securitatea (in crestere in ultimii doi ani) si lipsa de competențe tehnice in Analytics, dezvoltare de software, securitatea informatica si domeniul Cloud.


Economia digitala intra intr-o noua era si vine cu provocari fara precedent pentru toate companiile. Instrumentele digitale redefinesc mediul de afaceri, schimband complet modul in care lucram, comunicam si vindem.


Este misiunea managerilor IT de a facilita transformarea digitala intr-un mod cat mai eficient si benefic pentru companie.
Editia de anul acesta lanseaza dezbaterea despre lumea digitala si impactul acesteia asupra mediului de business, provocand, alaturi de cei mai influenti jucatori din piata, raspunsuri la marile teme ale momentului:

• Transformarea digitala: de la capacitați tehnice, la strategiile de afaceri si mentalitati;
• Viitorul digital al afacerilor: R&D si design cu ajutorul realitatii augmentate, manufacturare cu ajutorul robotilor, lanturi de aprovizionare prin depozitare automatizata, camioane si drone fara soferi, vanzari prin e-commerce, self-service si licitatii online, marketing prin CRM si publicitate targetata, avand la baza Big Data Analytics, servicii prin e-banking, comunicatii mobile, divertisment si educatie online;
• Digital Banking. Suntem pe cale sa asistam la disparitia bancilor traditionale?
• Noul rol al unui CIO in contextul transformarii digitale;
• Inovatia si valoarea adaugata pe care aplicațiile digitale inteligente o pot aduce intr-un context comercial si social;
• Forta de munca digitala. Suntem pregatiti sa integram nou-venitii in departamentele noastre IT?

Conferinta va fi moderata de catre Yugo Neumorni, Presedinte CIO Council Romania si Director IT&C, Hidroelectrica, Gianrodolfo Tonielli, Managing Director for Accenture Technology Services in CEE si Carmen Adamescu, Partner, Head of IT Advisory Services, EY Romania.

Pagina 1/2
 1 2   

COMENTEAZA ARTICOLUL:
Incarca alt captcha.
 

TOP COMPANII din CHEMICAL PRODUCTS (2016)
Scoring Methodology by ERNST&YOUNG


 
#
NUME COMPANIE
SCORING TOTAL MCR
 
1 LINDE GAZ ROMANIA SRL 3,0000
2 MESSER ROMANIA GAZ SRL 2,0000
3 SIAD ROMANIA SRL 2,0000
4 GTS SPECIAL GAS SRL 2,0000
5 AIR LIQUIDE ROMANIA SRL 1,0000
6 BUSE GAZ SRL 1,0000