DHL INTERNATIONAL ROMANIA SRL

  |  2018-05-09

DHL Carpathian Marathon, pentru al patrulea an consecutiv alaturi de sportivii paralimpici

Parteneriatul cu Comitetul National Paralimpic continua si in 2018.

Pagina 1/2
 1 2   

Pe 16 iunie, dublam nivelul adrenalinei si ne aliniem la start, in una dintre cele mai provocatoare experiente de alergare montana din Romania, DHL Carpathian Marathon! Si in acest an, ne bucuram sa avem alaturi de noi numerosi ambasadori si sustinatori ai evenimentului, sportivi de legenda si persoane publice, care cred in visurile sportivilor paralimpici, cauza pe care o sustinem pentru al patrulea an consecutiv, si in experienta inedita oferita de o noua locatie si un nou traseu montan spectaculos.


DHL Carpathian Marathon este un eveniment dedicat tuturor iubitorilor de miscare, atat celor experimentati, cat si alergatorilor amatori, care isi doresc sa aiba parte de o experienta unica, intr-un cadru spectaculos, Cheile Gradistei – Fundata (Judetul Brasov). Toti participantii vor contribui direct la cauza pe care o sustinem, taxele acumulate din inscrieri fiind donate, in totalitate, Comitetului National Paralimpic.


Inscrierile continua pe maratondhl.ro, iar pentru copiii si tinerii sub 18 ani, inscrierea este gratuita. Pasionatii de alergare pot opta pentru una din cele 42 de categorii de concurs, la Maraton (42 km), Semimaraton (21km), Stafeta (7km – in echipe de 3 sau 6 persoane), iar copiii cu varste intre 5 - 13 ani pot participa la Crosul Copiilor, pe un traseu care variaza intre 500 m si 1km, in functie de varsta.


Participantii sub 18 ani au mai multe optiuni de a se inscrie in aceasta aventura montana: proba de Semimaraton, Stafeta sau Crosul Copiilor. Varsta minima pentru inregistrarea in cursele disponibile este: 14 ani pentru Stafeta, 16 ani pentru Semimaraton si 18 ani pentru Maraton.


”Descopera noi orizonturi. Da valoare cursei tale!” Participa si tu!


Gabriela Szabo, Andreea Raducan, Constantina Dita, Miodrag Belodedici, nutritionistul Serban Damian, Sonia Argint Ionescu, Eli Roman, Dragos Bucurenci, Andrei Rosu, Marian Dragulescu si Chef Simona Pope se numara printre sustinatorii editiei 2018 DHL Carpathian Marathon, iar cu parte dintre ei ne vom intalni la linia de start, pe 16 iunie!


”Voi fi si anul acesta la linia de start DHL Carpathian Marathon, pe 16 iunie, unde voi alerga la categoria stafeta. Ma bucur sa venim cu multe noutati la aceasta editie, cum sunt o noua locatie si traseele noi, dar si ca pastram multe dintre traditiile acestui eveniment: sustinerea sportivilor paralimpici, pentru al patrulea an consecutiv, energia pozitiva si bucuria emanate de acest eveniment, care atrag participantii, sustinatorii, sponsorii si partenerii alaturi de noi. Imi doresc ca si in 2018 sa avem alaturi cat mai multi alergatori, doar astfel putand dona o suma cat mai mare catre Comitetul National Paralimpic. Garantam participantilor o experienta de neuitat, intr-un cadru de vis, si bucuria de a alerga si de a ajuta in acelasi timp”, a declarat Daniel Kearvell, Director General DHL Express Romania.


”Ma bucur sa fiu din nou ambasador al DHL Carpathian Marathon, un eveniment atat de frumos, cu o cauza sociala atat de puternica! Pe 16 iunie, voi fi din nou la linia de start, ca si anul trecut, sa alerg alaturi de ceilalti participanti si impreuna sa ne sustinem sportivii paralimpici! Ei ne demonstreaza zi de zi ce inseamna curajul si determinarea, merita toata sustinerea noastra, iar eu ii apreciez si ii felicit pentru performantele lor exceptionale!”, a precizat Gabriela Szabo.

 

”Sunt ani la rand de cand sustin acest minunat eveniment si mereu ma bucur de impactul pe care-l are DHL Carpathian Marathon asupra alergatorilor si oamenilor dornici sa faca fapte bune. E o oportunitate deosebita de a ne ajuta sportivii paralimpici sa-si continue visurile, sa faca perfomanta, si sunt incantata ca si la aceasta editie luptam pentru ei, pentru viitorul sportului romanesc. Sper sa ni se alature cat mai multi alergatori, pe 16 iunie, dornici sa traiasca o experienta inedita si sa parcurga trasee spectaculoase!”, a declarat Andreea Raducan.

 

”M-am alaturat cu drag si in acest an pentru a sustine DHL Carpathian Marathon si ma bucur enorm ca evenimentul sustine in continuare sportivii paralimpici! Acesti oameni extraordinari sunt un exemplu pentru noi toti si merita toate incurajarile si eforturile noastre! Impreuna cu toti pasionatii de alergare care vor fi prezenti pe 16 iunie la start, vom putea sa le dam aripi acestor sportivi minunati sa-si continue parcursul frumos si sa aiba performante de exceptie la Jocurile Paralimpice de la Tokyo, din 2020!”, a precizat Constantina Dita.

 

Pagina 1/2
 1 2   

COMENTEAZA ARTICOLUL:
Incarca alt captcha.
 

TOP COMPANII din CAR RENTAL (2016)
Scoring Methodology by ERNST&YOUNG


 
#
NUME COMPANIE
SCORING TOTAL MCR
 
1 AUTONOM SERVICES SA 2,0000
2 AUTOTECHNICA FLEET SERVICES SRL 2,0000
3 AVIROMS RENT-A-CAR SRL 2,0000
4 TOURING RENT AUTO SRL 0,0000