Duncea, Stefanescu & Associates anunta cooptarea lui Razvan Enache ca Tax Partner si promovarea Av. Elena Ichimescu in pozitia de Managing Associate

Actualmente consultant fiscal si membru activ al Camerei Consultantilor Fiscali din Romania, Razvan ENACHE detine o experienta foarte vasta in domeniul inspectiei fiscale

Pagina 1/2
 1 2   

Totodata, cunostintele sale acoperind o gama larga de industrii, de la firme IT, dealeri si importatori auto, agentii de turism, institutii financiare, retail, industria lemnului si a mobilei, industria farmaceutica, agricultura, furnizori de servicii etc.

 

Anterior cooptarii sale, Enache a detinut timp de 17 ani functii executive in cadrul ANAF, iar din 2012 a indeplinit rol de conducere in cadrul structurilor de Inspectie Fiscala. De asemenea, el a fost si formator pe problematici de inspectie fiscala in cadrul programului de dezvoltare si modernizare ANAF, Directia Generala Regionala a Finantelor Publice Bucuresti.

 

„Suntem deosebit de multumiti de alegerea de a-l coopta pe Razvan in echipa noastra. Razvan impresioneaza prin cunostintele sale solide teoretico-practice dar, lucruri cel putin la fel de importante, prin seriozitate, dedicatie fata de profesie si colegialitate. Experienta sa in materie de legislatie fiscala va contribui, fara indoiala, la o abordare mult mai complexa dar şi completa a problematicii fiscale cu care se confrunta in mod curent partenerii noştri de afaceri. in condiţiile in care legislaţia in domeniu este intr-o continua schimbare şi comporta interpretari variate, de multe ori contrare, aportul lui Razvan la dezvoltarea practicii noastre de consultanta fiscala devine si mai important. ii uram mult succes in echipa Duncea, stefanescu si in noua pozitie!” (Adriana Duncea & Cosmin stefanescu, Co-Managing Partners)

 

Pagina 1/2
 1 2   

COMENTEAZA ARTICOLUL:
Incarca alt captcha.
 

TOP COMPANII din PLASTIC PRODUCTS FOR THE BUILDING INDUSTRY (2016)
Scoring Methodology by ERNST&YOUNG


 
#
NUME COMPANIE
SCORING TOTAL MCR
 
1 TERAPLAST SA 3,0000
2 VALROM INDUSTRIE SRL 3,0000
3 REHAU POLYMER SRL 2,0000
4 CASA NOASTRA SA 2,0000
5 MADRUGADA COM SRL 2,0000
6 DYNAMIC SELLING GROUP SRL 2,0000
7 ARCON SRL 2,0000
8 ELECTRIC PLUS SRL 2,0000
9 GEALAN ROMANIA SRL 2,0000
10 ROMCO SYSTEM SRL 2,0000