EY ROMANIA

  |  2017-05-18

EY lanseaza EY Ops Chain, prin care largeste aria de utilizare a tranzactiilor online securizate de tip blockchain

EY Financial Services Blockchain Lab din New York, cea mai noua investitie in reteaua de locatii inovatoare EY wavespace

EY anunta lansarea EY Ops Chain, un set de aplicatii si servicii menit sa ajute organizatiile in procesele lor comerciale prin utilizarea tehnologiei blockchain. EY Ops Chain combina serviciile bazate pe blockchain dezvoltate de EY impreuna cu colaboratorii sai din industrie, cumuland expertiza EY din zona de consultanta, taxe si audit, in scopul imbunatatirii performantelor si cresterii afacerilor.

 

Paul Brody, EY Global Innovation Leader, spune:

"E timpul ca tehnologia blockchain sa treaca dincolo de aplicatiile financiare si sa patrunda mai adanc in industrie. Am lansat EY Ops Chain cu viziunea de a revolutiona modul in care se aplica tehnologia blockchain, astfel incat, integrand zona financiara cu cea operationala sa se ajunga la o  industrializare a tehnologiei blockchain in afaceri."

 

Folosind EY Ops Chain, companiile isi pot simplifica managementul lantului de aprovizionare si pot integra contractele digitale, pot avea acces la informatii despre inventar si logistica, la preturi, facturare si plati. Astfel, se poate imbunatati acuratetea previzionarii si se poate estima cu mai multa precizie perioada de executie a unei comenzi, reducandu-se, in acelasi timp, necesarul de capital circulant.

 

EY va extinde, in timp, disponibilitatea EY Ops Chain din zona initiala de servicii financiare si de management al lantului de aprovizionare catre alte sectoare industriale, inclusiv energie si utilitati, industria auto, petrol si gaze, media si entertainment si altele.

 

Brody spune: "Operatiunile financiare sunt incorporate in fiecare faza a operatiunilor de business iar simplificarea proceselor de plati, finantare si asigurari contribuie, in cele din urma, la cresterea performantelor afacerii. Folosirea tehnologiei blockchain pentru imbunatatirea acestor operatiuni poate aduce beneficii afacerii. De exemplu, marfurile in tranzit pot fi asigurate si finantate automat iar taxele vamale si impozitele pot fi platite imediat dupa sosirea intr-un port."

 

Ca parte a investitiei in tehnologia blockchain, EY a lansat si propriul Blockchain Lab in Union Square in New York, unde se integreaza elemente specifice din industria serviciilor financiare cu operatiunile financiare care incorporeaza tehnologie blockchain.

 

Pentru lansarea EY Ops Chain, EY investeste in cercetare si continua sa angajeze profesionisti, incluzand criptografi, fizicieni, matematicieni si dezvoltatori de software pentru a facilita proiectarea scalabila si matura de servicii blockchain.

 

In cadrul noului EY Financial Services Blockchain Lab, acesti profesionisti vor lucra pentru a ajuta clientii sa aplice tehnologiile blockchain si distributed ledger in cadrul industriei serviciilor financiare, aflata in permanenta schimbare din perspectiva reglementarilor, cerintelor clientilor si a managementului riscurilor.

 

Noul BlockChain Lab din New York se alatura altor doua locatii blockchain cheie ale EY din Londra si Trivandrum, India, ca parte a retelei globale de cercetare EY. Aceste laboratoare blockchain sunt cele mai noi din cadrul investitiei de mai multe milioane de dolari efectuate de EY in EY wavespace™- o retea de facilitati globale de inovare si crestere care sustine inovarea in tehnologii disruptive si conecteaza firmele, laboratoarele si profesionistii EY din intreaga lume.

 

“In Romania, EY este aproape atat de clienti, cat si de start-up-urile care lucreaza la proiecte R&D in domeniul blockchain. Suntem pregatiti sa impartasim ideile inovatoare dezvoltate la nivel global in fiecare dintre cele trei centre de cercetare a tehnologiilor de tip blockchain,” spune Aurelia Costache, Financial Services Advisory Leader EY Romania.

COMENTEAZA ARTICOLUL:
Incarca alt captcha.
 

TOP COMPANII din TOURISM, TRAVEL AGENTS, TOUR OPERATORS (2016)
Scoring Methodology by ERNST&YOUNG


 
#
NUME COMPANIE
SCORING TOTAL MCR
 
1 TRAVEL TIME D&R SRL 3,0000
2 CHRISTIAN'76 TOUR SRL 3,0000
3 CONCEPT CONSULT & PROSPECT SRL 2,0000
4 FLY GO VOYAGER SRL 2,0000
5 SUNMEDAIR TRAVEL & TOURISM SERVICES SRL 2,0000
6 HOTELAIR SRL 2,0000
7 BUSINESS TRAVEL TURISM SRL 2,0000
8 PROMPT SERVICE TRAVEL COMPANY SRL 2,0000
9 WECO T.M.C. SRL 2,0000
10 WINE SOLUTIONS SRL 2,0000