EY ROMANIA

 | 

ANDREEA MIHNEA

  |  2017-01-12

EY lanseaza programul EY Express - acceleratorul de cariera pentru piata de munca a viitorului

Cum vor arata meseriile viitorului? Nimeni nu stie exact, pentru ca inteligenta artificiala si robotica vor modifica fundamental societatea si, implicit, piata de munca, asa cum releva si studiul „Future of Jobs” al World Economic Forum.

EY Romania


ANDREEA MIHNEA

ANDREEA MIHNEA

DIRECTOR HR la EY ROMANIA

EY a gandit un program educativ inovator – un accelerator de cariera – care antreneaza competentele ce vor fi necesare in piata muncii in viitorul apropiat. Creat pentru studentii de anul al III-lea, masteranzii si absolventii cu background tehnic, IT si de business, programul EY Express se va desfasura in perioada 13-17 martie, la biroul EY din Bucuresti. Scopul acestui program este dezvoltarea unui set de competente, nu testarea cunostintelor teoretice dobandite pe bancile universitatilor.

 

EY Express este un accelerator de cariera care creeaza contextul pentru interactiune si pune la dispozitie instrumentele necesare pentru un nou tip de experienta de invatare.

 

„Noul program este o incununare a demersurilor EY pentru educarea competentelor-cheie ale viitorului. Dincolo de un design unic, elementul de inovatie consta in abordarea interdisciplinara si accentul puternic pe comunitatea de invatare, intr-un cadru informal, simuland provocari din mediul de business al viitorului. Experienta EY Express completeaza programa academica pentru viitorii consultanti in serviciile profesionale si nu numai,” spune Andreea Mihnea, HR Director, EY Romania.

 

Proiectul imbina strategii de invatare inedite care incurajeaza dezvoltarea abilitatilor practice, fiind bazat pe:


• Antrenarea a cinci competente cheie – rezolvarea de probleme complexe si gandirea critica, management interpersonal, client service de calitate, managementul riscului, management de proiect;
• Gamification – sistem de puncte sustinut de un storyline, care sa stimuleze atat cooperarea, cat si competitia intre participanti. Punctele sunt acordate atat individual, cat si pe echipe, si permit evaluarea progresului si a abilitatilor dobandite;
• Gandire digitala – folosirea de platforme digitale pentru realizarea de proiecte, colectarea datelor si evaluare;
• Feedback direct de la traineri, mentori de la EY si de la Scoala de Valori;
• Invatare peer-to-peer – un raport adecvat intre proiecte de lucru in echipa, proiecte individuale si sesiuni de mentorat.

 

Structura programului:


60% din timp, participantii vor lucra impreuna la proiecte. Vor colabora pe echipe si vor concura unii cu altii, iar la final vor primi puncte in functie de cat de bine si-au indeplinit sarcinile. 20% din timp va fi alocat proiectelor individuale. Tinerii vor avea de realizat diferite quest-uri si de facut teste online. Pentru a-si planifica si monitoriza activitatea, tinerii vor putea folosi in permanenta platforma online a proiectului. 10% din timp va fi alocat dialogului dintre participanti si echipa de mentori EY, pentru a adresa provocarile legate de aplicabilitatea competentelor in situatiile practice.


60 de participanti vor fi selectati de consultantii EY, pe baza CV-ului si a formularului de inscriere. Echipa de formatori va fi compusa din traineri de la Scoala de Valori si specialisti EY. La final, cele mai bune echipe vor fi premiate, iar participantii activi vor avea ocazia sa se angajeze in cadrul EY. Inscrierile se pot face pana pe 20 februarie.
 

COMENTEAZA ARTICOLUL:
Incarca alt captcha.
 

TOP COMPANII din WASTE MANAGEMENT AND RECYCLING (2016)
Scoring Methodology by ERNST&YOUNG


 
#
NUME COMPANIE
SCORING TOTAL MCR
 
1 REMATHOLDING CO. SRL 3,0000
2 REMAT SA 3,0000
3 METALIMPEX ROMANIA SRL 3,0000
4 ROSAL GRUP SA 2,0000
5 ROMRECYCLING SRL 2,0000
6 GREENTECH SA 2,0000
7 REMAT BRASOV SA 2,0000
8 MONBAT RECYCLING SRL 2,0000
9 REMATINVEST SRL 2,0000
10 SUPERCOM SA 2,0000