EDITURA CARIERE SRL

  |  2017-12-15

Gala Premiilor Revistei CARIERE a premiat romani care exceleaza in antreprenoriat, leadership, cultura si inovatie

Revista CARIERE a desemnat joi, 14 decembrie, castigatorii celei de-a V-a editii a Galei Premiilor CARIERE, intr-un eveniment care a reunit elita comunitatii de antreprenori, manageri si specialisti de renume national si international, dar si personalitati cultural-artistice si reprezentanti ai societatii civile, intr-un regal care celebreaza profesionalismul, autenticitatea, solidaritatea, spiritul civic si indrazneala de a iesi din tipare.

Pagina 1/2
 1 2   

In acest an, Gala Premiilor CARIERE, gazduita de sala Atlas a hotelului Radisson Blu, a premiat excelenta si performanta unor lideri specialisti in domeniile pe care le reprezinta, dar si respectul pentru valorile si traditiile romanesti. Anul acesta, tema centrala a Galei a fost „Romani care inspira”, in linia celebrarii Centenarului Marii Uniri.

 

Printre laureati s-au numarat, deopotriva, personalitati publice, a caror notorietate a depasit granitele tarii, dar si specialisi sau antreprenori mai putin cunoscuti, care promoveaza afaceri inovatoare, bazate pe reinventarea traditiilor romanesti.
Celebri sau mai putin cunoscuti, ei sunt lideri autentici, care construiesc o Romanie solidara, pozitiva, performanta si competitiva.

In acest an s-au acordat 6 premii de excelenta, pentru 6 categorii:


1. Liderii Noii Romanii
2. Romani de Departe
3. Management General
4. Exclusiv Romanesc
5. Intemeietorii de Visuri
6. Leadership pentru Intreaga Cariera


Pentru primele cinci categorii, cititorii si publicul din comunitatea online au votat cate unul dintre cei cinci nominalizati selectati din lista de propuneri a redactiei. Ultimul dintre premii este decernat onorific de catre redactia revistei CARIERE si este dedicat unei personalitati emblematice pentru societatea romaneasca.

Cele sase premii de excelenta ale acestei editii sunt:


1. Liderii Noii Romanii – Vlad Voiculescu
Pentru programele umanitare MagiCAMP si MagicHope, destinate sustinerii copiilor bolnavi de cancer si familiilor lor.

Trofeu inmanat de Ana Maria Marian - Director General al Intermedicas


2. Romani de Departe – Adrian Lobontiu - unul dintre pionierii si promotorii chirurgiei robotice si tele-satelitare, un nume de referinta in chirurgia endo-gastrica din Franta si Statele Unite.

Trofeu inmanat de Florin Tataru, HR Director al Enel Romania

3. Management General – Bibiana Stanciulov, directorul general al companiei Sonimpex Serv Topoloveni, care produce marca „Magiun de prune de Topoloveni“ din Arges, un brand care are 103 ani de existenta pe piata romaneasca.
Trofeu inmanat de Andrei Dunuta, co-fondator al SELFTRUST Academy


4. Exclusiv Romanesc – Dana si Ion Georgescu, Moara de Hartie de la Comana - antreprenori care promoveaza mestesugurile traditionale romanesti prin intermediul atelierelor si workshop-urilor organizate pentru copii si adulti.
Trofeu inmanat de Elena Pap, Director General Up Romania


5. Intemeietorii de Visuri - Corina Puiu, co-fondator si director executiv al Teach for Romania, un program care ofera celor mai sarace comunitati din aceasta tara profesori care au reusit sa-i faca pe elevi sa le placa la scoala.

Trofeu inmanat de Mioara Popescu, Presedinte Executiv, IDEA BANK


6. Leadership pentru Intreaga Cariera – Mircea Cartarescu, cel mai premiat scriitor roman in strainatate, poet, prozator, eseist, critic literar si publicist, profesor si mentor al multor generatii de studenti.

Pagina 1/2
 1 2   

COMENTEAZA ARTICOLUL:
Incarca alt captcha.
 

TOP COMPANII din ROAD (2016)
Scoring Methodology by ERNST&YOUNG


 
#
NUME COMPANIE
SCORING TOTAL MCR
 
1 AQUILA PART PROD COM SRL 3,0000
2 REGIA AUTONOMA DE TRANSPORT BUCURESTI RA 3,0000
3 CARRION EXPEDITION SRL 3,0000
4 DUVENBECK LOGISTIK SRL 3,0000
5 HARTL CARRIER SRL 3,0000
6 TRANSMEC RO SRL 2,0000
7 XPO TRANSPORT SOLUTIONS ROMANIA SRL 2,0000
8 QUEHENBERGER LOGISTICS ROU SRL 2,0000
9 INTERNATIONAL ALEXANDER SRL 2,0000
10 TOTAL N S A SRL 2,0000