BITSOFTWARE ROMANIA

  |  2016-04-15

Handlopex, lider european in distributia de anvelope, foloseste solutia completa pentru distributie de la BIT Software

SocrateCloud ERP si SocrateBI sustin Handlopex Romania in dezvoltarea unei retele de distributie multichannel de anvelope si jante de aluminiu si aliaj.

In primul an de functionare, Handlopex Romania a generat o cifra de afaceri de 1.5 milioane de Euro si s-a pozitionat ca si furnizor de incredere pe piata romaneasca.


Compania Handlopex SA, lider european in distributia de anvelope, cu o cifra de adaceri ce depaseste 170 milioana EUR si vanzari de peste 3 milioane de anvelope anual la nivel de grup, a ales SocrateCloud, solutia completa pentru distributie, pentru a-si gestiona intreaga activitate a noii sucursale din Romania, care a generat o cifra de afaceri care a depasit 1.5 milioane de euro in primul an de functionare si s-a pozitionat ca distribuitor de incredere pe piata romanesca.


Handlopex a ales SocrateCloud ERP din dorinta de a crea o retea de distributie multichannel care sa ii ofere un avantaj competitiv.

 

"SocrateCloud s-a mulat perfect pe cerintele noastre, iar acum, privind in urma, realizam ca am facut cea mai buna alegere, deoarece nu am intampinat nicio problema cu softul sau cu echipa de implementare", declara Tiberiu Anghel, Director General Handlopex Romania.


SocrateCloud este o solutie multi-limba, disponibila in cloud, agentii de vanzari o pot accesa direct de pe teren si integrata cu usurinta cu platforma online B2B prin intermediul careia clientii isi introduc si urmaresc statusul comenzilor, vazand in timp real stocurile din Romania si Polonia.
 

COMENTEAZA ARTICOLUL:
Incarca alt captcha.
 

TOP COMPANII din DEPARTMENT AND CHAIN STORES (2016)
Scoring Methodology by ERNST&YOUNG


 
#
NUME COMPANIE
SCORING TOTAL MCR
 
1 ALTEX ROMANIA SRL 3,0000
2 FLANCO RETAIL SA 3,0000
3 GERSIM IMPEX SRL 3,0000
4 ROUMASPORT SRL 3,0000
5 B & B COLLECTION SRL 3,0000
6 HERVIS SPORTS AND FASHION SRL 3,0000
7 DM DROGERIE MARKT SRL 2,0000
8 STUDIO MODERNA SRL 2,0000
9 SEPHORA COSMETICS ROMANIA SA 2,0000
10 WORLD COMM TRADING GFZ SRL 2,0000