IKEA ROMANIA SRL

  |  2017-10-18

IKEA a obtinut autorizatia de contruire pentru cel de-al doilea magazin din Bucuresti

Lucrarile pentru magazinul IKEA vor incepe in curand.

IKEA South-East Europe a finalizat procesul de autorizare inainte de a incepe constructia magazinului IKEA de pe bulevardul Theodor Pallady nr. 57, Bucuresti. Primaria Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti a eliberat ieri, 17 octombrie 2017, Autorizatia de Construire pentru cel de-al doilea magazin IKEA din Bucuresti. Compania si-a propus inceperea lucrarilor de constructie in curand si va transforma acest vis in realitate, pana la finalul anului 2018, cand IKEA Pallady se va deschide pentru a intampina si mai multi romani.

 

Cel de-al doilea magazin IKEA din Bucuresti va avea o suprafata construibila de aproximativ 37.000 mp (GBA), devenind astfel cel mai mare magazin IKEA din Europa de Sud-Est la data deschiderii. IKEA Pallady va respecta cele mai recente, avansate si inalte standarde in ceea ce priveste proiectarea si va aplica standarde de construire si principii operationale de business inovatoare si sustenabile.

 

„Ne bucuram sa anuntam ca am obtinut autorizatia de construire a celui de-al doilea magazin IKEA din Romania si ca vom incepe lucrarile pentru noul magazin in curand. Dorim sa le multumim reprezentantilor Primariei Sectorului 3 si Primariei Generale a Capitalei pentru sprijinul continuu si colaborarea excelenta. Pentru ca am obtinut deja Autorizatia de Construire pentru amenajare si sistematizare teren si imprejmuire provizorie in luna septembrie, constructorul general a inceput pregatirea terenului si imprejmuirea perimetrului magazinului IKEA Pallady,” a declarat Vladislav Lalić, Property and Expansion Manager IKEA South-East Europe.

 

Deschiderea IKEA Pallady este un pas important pentru a face gama IKEA mai accesibila celor mai multi oameni din Romania si pentru a-i inspira sa faca schimbari mici care le vor face viata mai buna, mai usoara si mai placuta – in toata casa.
 

COMENTEAZA ARTICOLUL:
Incarca alt captcha.
 

TOP COMPANII din FURNITURE (2016)
Scoring Methodology by ERNST&YOUNG


 
#
NUME COMPANIE
SCORING TOTAL MCR
 
1 ARAMIS INVEST SRL 3,0000
2 TAPARO SA 3,0000
3 ECOLOR SRL 3,0000
4 ITALSOFA ROMANIA SRL 3,0000
5 COTTA INTERNATIONAL SRL 3,0000
6 PGS SOFA & CO SRL 2,0000
7 ADA FABRICA DE MOBILA SRL 2,0000
8 GP SOFA SRL 2,0000
9 PLIMOB SA 2,0000
10 SORTILEMN SA 2,0000