DOINGBUSINESS.RO

  |  2015-06-03

IMM ReStart - Descopera-ti potentialul aduce la Iasi oportunitati de dezvoltare personala si a afacerii pentru antreprenori

Antreprenorii din Iasi si localitatile invecinate sunt invitati sa participe marti, 9 iunie a.c., la evenimentul IMM ReStart - Descopera-ti potentialul, organizat de Doingbusiness.ro. Conferinta se desfasoara la Hotel International, incepand cu ora 8:30, si ofera participantilor ocazia de a dezbate subiecte de actualitate cu specialisti din cele mai importante companii din tara, precum si de a descoperi oportunitati de dezvoltare personala si a afacerii.

IMM Iasi

Evenimentul se adreseaza reprezentantilor IMM: antreprenori, top manageri, manageri ai departamentelor financiar, resurse umane, vanzari, IT sau achizitii. La editiile precedente*, circa un sfert din public a fost reprezentat de CEO, directorul general, proprietarul, adminstratorul sau directorul financiar al companiei, 40% din directori si manageri iar 35% din sefi servicii, responsabili, contabili, consultanti, specialisti etc. in ceea ce priveste dimensiunea companiilor reprezentate in sala, cele mai multe (circa o treime) au cifra de afaceri intre 1 milion si 10 milioane de euro, 17% intre 500 de mii si un milion de euro, iar aproximativ un sfert sub 500.000 de euro. Participarea este gratuita (pentru primele doua persoane din cadrul aceleiasi companii) iar inregistrarea se face pe pagina oficiala a evenimentului: evenimente.doingbusiness.ro/event/34.

 

Conferinta include in plen sesiuni de prezentare si un workshop interactiv, si este urmata de intalniri private in trei domenii diferite. Astfel, participantii care doresc sa abordeze subiecte individuale si sa primeasca sfaturi si consultanta personalizate gratuite pe teme de fiscalitate (oferite de reprezentantii EY Romania), solutii pentru optimizarea costurilor (Telekom) si fonduri disponibile pentru afaceri (REI Finance Advisors), pot programa o intalnire privata prin completarea formularului http://evenimente.doingbusiness.ro/formular/?oras=iasiPrezentarile sustinute in cadrul plenului si al workshop-ului acopera o plaja larga de subiecte de actualitate si interes pentru antreprenori. Cum poate fi optimizata activitatea firmei? Care sunt cele mai noi reglementari fiscale si legislative? Ce riscuri afecteaza afacerea? Cum se aleg partenerii de afaceri potriviti? Care sunt fondurile europene disponibile si cum pot fi accesate? Cum functioneaza psihologia vanzarilor, pentru a genera schimbari in comportamentul consumatorului? Acestea sunt doar cateva intrebari la care invitatii, specialisti din cele mai renumite companii din tara (EY Romania, REI Finance Advisors , Allianz-tiriac Asigurari, Coface), vor oferi participantilor raspunsuri. Sub „umbrela” noii ere a hiperconectivitatii, tehnologia si modul in care aceasta influenteaza dezvoltarea companiilor va fi abordata de specialisti din cadrul Telekom Romania, Microsoft Romania si Kompass Romania.

 

„Am fost placut surprinsi ca, la editiile precedente* ale IMM ReStart, sa constatam o stare foarte buna de spirit a antreprenorilor si o revenire a increderii cu privire la perspectivele de business. Aproape trei sferturi dintre participanti s-au declarat cel putin increzatori cu privire la evolutia pozitiva a economiei in 2015., peste jumatate se asteapta sa aiba o crestere de minim 10% a profitului si circa 70% o majorare de cel putin 10% a cifrei de afaceri. in acelasi timp, insa, antreprenorii si managerii simt ca se lovesc inca de birocratie si incertitudine. intre aceste doua perspective, ne dorim ca la <> sa le oferim – prin consultanta si sfaturi - posibilitatea de a-si contura mai bine idei pentru a-si dezvolta afacerea, dar si <> pentru a depasi obstacolele cu care se confrunta”, a declarat Dumitru Ion, General Manager Doingbusiness.ro.

 

Partenerii evenimentului de la Iasi sunt: Telekom Romania (Partener Principal), Allianz-Tiriac Asigurari, EY Romania, Alpha Bank, Microsoft Romania, Coface Romania, REI Finance Advisors, Kompass Romania, Regina Maria.

 

Conferinta este moderata de jurnalistul Radu Soviani si se bucura de parteneriate media sustinute de: AvocatNet.ro, Business24, Jurnalul de Afaceri, Evenimente Biz, Manager Express, Agerpress, BZI.ro, Transilvania Business, Iasi4u, Spatiul Construit, Amcor, Ziare.com, Radio Romania Iasi, Cariere, Calendar Evenimente.Proiectul va continua in 2015 cu evenimente organizate la Targu Mures (17 septembrie 2015), Galati/Braila (15 octombrie 2015) si Oradea (19 noiembrie 2015). Pentru mai multe informatii, va rugam sa accesati site-ul oficial: http://evenimente.doingbusiness.ro/evenimente-viitoare.

 

* Barometrul mediului de afaceri din judetul Arges, sondaj realizat in data de 28 mai 2015 in cadrul “IMM ReStart - Descopera-ti potentialul” Pitesti

 

Contact:
Silvia Codrea, Event Planner
E-mail: [email protected] / www.doingbusiness.ro
 

COMENTEAZA ARTICOLUL:
Incarca alt captcha.
 

TOP COMPANII din HOME APPLIANCES (2016)
Scoring Methodology by ERNST&YOUNG


 
#
NUME COMPANIE
SCORING TOTAL MCR
 
1 SAMSUNG ELECTRONICS ROMANIA SRL 4,0000
2 ARCTIC SA 4,0000
3 HUAWEI TECHNOLOGIES SRL 3,0000
4 DE'LONGHI ROMANIA SRL 3,0000
5 ZOPPAS INDUSTRIES ROMANIA SRL 3,0000
6 LG ELECTRONICS ROMANIA SRL 3,0000
7 PHILIPS ROMANIA SRL 3,0000
8 VISUAL FAN SRL 3,0000
9 BSH ELECTROCASNICE SRL 3,0000
10 ELECTROLUX ROMANIA SA 2,0000