MICROSOFT ROMANIA S.R.L.

  |  2017-09-19

Impactul tehnologiei asupra mediului de afaceri si cresterea performantei de business, doua dintre temele de discutie pe scena Microsoft Summit 2017

Microsoft Romania completeaza agenda editiei din acest an a Microsoft Summit, cu doua dintre cele mai actuale teme de discutie ale mediului de afaceri: impactul tehnologiei asupra mediului de afaceri si cresterea performantei de business prin intermediul tehnologiei.

Pagina 1/2
 1 2   

Cu o experienta relevanta in una dintre cele mai mari piete emergente din lume si un nivel ridicat de intelegere al impactului pe care tehnologia il are asupra industriilor, Philippe Rogge, Vicepresedintele Regional Microsoft pentru Europa Centrala si de Est (CEE), va impartasi perspectiva sa asupra modului in care tehnologia influenteaza si transforma mediul de business.

 

Brad Stanciu, Chief Financial Officer in cadrul uneia dintre cele mai mari agentii de comunicare integrata din Romania, Mercury360 Communications Group, va oferi publicului perspectiva sa aplicata asupra investitiei in solutii tehnologice, cu impact direct in cresterea profitabilitatii, precum si a competitivitatii pe o piata extrem de dinamica, prin instrumente de planificare strategica moderne.


Printre celelalte teme de discutie prezente pe agenda evenimentului se numara si conceptele de “digital government” si „sharing economy” (economia colaborativa), teme ce vor fi sustinute de Toomas Ilves, respectiv April Rinne.


April Rinne, din pozitia de lider al Grupului de Lucru pentru Economia Colaborativa din cadrul World Economic Forum, grup de lucru care analizeaza efectele si evolutiile noilor modele economice aduse de epoca digitala, va discuta despre economia colaborativa, model de economie bazat pe ideea utilizarii in comun a resurselor fizice si umane, evidentiind beneficiile acesteia si atragand atentia asupra obstacolelor implementarii acesteia.


Toomas Ilves, fost presedinte al Estoniei in perioada 2006 – 2016, va expune pe scena evenimentului din experienta de a fi transformat Estonia in cel mai digitalizat stat din lume. In prezent, Estonia este cunoscuta drept tara in care orice operatiune este digitalizata – spre exemplu, taxele sunt platite exclusiv online, iar cetatenia electronica estoniana este una oferita la nivel global. Pe scena Microsoft Summit, Toomas Ilves va evidentia si modul in care Estonia si-a adaptat infrastructura pe masura ce digitalizarea a evoluat la nivel global.


Sesiunea plenara a evenimentului va fi urmata de trei sesiuni paralele de discutii, centrate pe urmatoarele teme de interes:


Innovate with new business models, in cadrul careia vor fi prezentate povesti de succes ale companiilor care au facut schimbari fundamentale in modelul de business cu ajutorul tehnologiei;
Improve business performance, in cadrul careia vor fi prezentate exemple de utilizare a tehnologiei pentru imbunatatirea performantei pe termen mediu si lung;
Experience digital services, sesiune in care vor fi prezentate exemple de implementare a unor solutii ce raspund unor nevoi punctuale de business.

Pagina 1/2
 1 2   

COMENTEAZA ARTICOLUL:
Incarca alt captcha.
 

TOP COMPANII din SPIRITS (2016)
Scoring Methodology by ERNST&YOUNG


 
#
NUME COMPANIE
SCORING TOTAL MCR
 
1 B.D.G. IMPORT SRL 2,0000
2 ALEXANDRION GRUP ROMANIA SRL 2,0000
3 PERNOD RICARD ROMANIA SRL 2,0000
4 GRANDDIS SRL 2,0000
5 PRODALCOM DISTRIBUTION SRL 2,0000
6 PRODAL 94 SRL 2,0000
7 PRODVINALCO SA 2,0000
8 SCANDIC DISTILLERIES SA 1,0000