JONES LANG LASALLE SERVICES SRL

  |  2013-12-11

Jones Lang LaSalle castiga titlul “Property Management Company of the Year” la premiile CIJ Awards Romania 2013

Jones Lang LaSalle a castigat recent premiul pentru cea mai buna companie de Property Management din Romania in anul 2013

Jones Lang LaSalle a castigat recent premiul pentru cea mai buna companie de Property Management din Romania in anul 2013, la a sasea editie a premiilor in imobiliare organizate pe 5 decembrie de catre Roberts Publishing, grupul care publica revista  de profil CIJ- Construction and Investment Journal, distribuita lunar in peste 22.000 de exemplare in Europa si alte regiuni, in special in ECE. Galele de premiere CIJ Awards sunt sustinute in Polonia, Slovacia, Ungaria, Romania si Cehia.

 

Laura Niculescu, directoarea departamentului de Property Management al JLL declara “A fost un an foarte bun pentru noi, iar obtinerea acestui premiu reprezinta recunoasterea rezultatelor tuturor membrilor departamentului de Property Management care s-au confruntat pe parcursul timpul cu situatii din cele mai neprevazute si pe care le-au rezolvat de fiecare data intr-un mod profesionist si operativ. Piata de property management este in crestere si constituie un real potential, insa este o piata netransparenta, in comparatie cu tarile din regiune, unde aceasta activitate reprezinta un serviciu consacrat. Pentru clientii institutionali este evident beneficiul externalizarii acestor servicii catre o companie de consultanta precum JLL, chiar din faza de constructie, in timp ce investitorii privati inca privesc benefica continuarea furnizarii acestor servicii printr-o organizare interna. Departamentul nostru are o experienta mult mai ampla decat ar putea avea o echipa interna, prin prisma multiplelor situatii intalnite de-a lungul timpului, experienta care ne permite sa recomandam cele mai bune solutii intr-o situatie de criza si nu numai. Astfel putem aduce beneficii investitorului cu privire la organizarea spatiilor de inchiriat, cat si a celor comune si de relaxare, precum si cu privire la aspecte viitoare legate de administrarea proprietatii in conditii optime. Pe langa acestea, trebuie mentionat avantajul real atat pentru investitor, cat si pentru chirias, care beneficiaza de sinergia tuturor departamentelor din cadrul JLL.”

 

Echipa de Property Management a Jones Lang LaSalle cuprinde in prezent 10 consultanti seniori si a castigat in acest an un mandat important de reprezentare, ajungand la un portofoliu in administrare de circa 200.000 mp, care include proprietati industriale, comerciale si cladiri de birouri. Printre acestea mentionam galeriile comerciale Carrefour Militari, Colosseum  Retail Park, Swan Office and Technology Park precum si 10 parcuri industriale si depozite in diverse orase din tara. Printre clientii actuali ai  Jones Lang LaSalle, care au contractat servicii de property management, amintim Aviva Investors, Chayton Capital, Nova Imobiliare, Pradera si UniCredit Leasing.

COMENTEAZA ARTICOLUL:
Incarca alt captcha.
 

TOP COMPANII din ELECTRONIC EQUIPMENT (2016)
Scoring Methodology by ERNST&YOUNG


 
#
NUME COMPANIE
SCORING TOTAL MCR
 
1 CELESTICA ( ROMANIA ) SRL 3,0000
2 ZES ZOLLNER ELECTRONIC SRL 3,0000
3 STEINEL ELECTRONIC SRL 3,0000
4 FLEXTRONICS ROMANIA SRL 3,0000
5 BENCHMARK ELECTRONICS ROMANIA SRL 3,0000
6 PSICONTROL SRL 3,0000
7 PLEXUS SERVICES RO SRL 2,0000
8 SYSTRONICS SRL 2,0000
9 MIELE TEHNICA SRL 2,0000
10 DUCATI ENERGIA ROMANIA SA 2,0000