LG ELECTRONICS ROMANIA S.R.L.

  |  2017-08-09

LG InstaView Door-in-Door - o noua cultura a frigiderului ‘Atingi usa frigiderului si aceasta devine transparenta’

LG Electronics(LG) a lansat si in Romania frigiderul InstaView Door-in-Door™, in acelasi timp cu lansarea globala a acestui produs.

Videoclipul produsului, subliniaza caracteristicile inovatoare ale acestuia: usa frigiderului Door-in-Door este prevazuta cu un ecran tactil de 29-inch care devine imediat transparent in momentul in care este atins, oferind posibilitatea de a vedea interiorul frigiderului fara a-l deschide.


Dupa o cercetare exhaustiva alaturi de consumatori, LG a incorporat un ecran tactil in usa frigiderului InstaView Door-in-Door™. Cercetarile au stabilit ca usa frigiderului este deschisa de catre clienti, in medie, de 79 de ori pe zi, avand ca rezultat pierderi de aer rece si energie. In plus, multi utilizatori uita sa inchida usa, desi 56% au declarat ca nu le place ca usa de la frigider sa fie uitata deschisa. Pentru a rezolva aceasta problema a consumatorilor, compania a implementat o functie inovatoare care iti permite sa vezi alimentele depozitate in interiorul frigiderului, fara sa mai fie nevoie sa deschizi usa.

 

Este suficient sa atingi de doua ori acest display incorporat in usa frigiderului pentru a vizualiza alimentele depozitate in interior, evitand astfel pierderea de aer rece.

 

Modelul InstaView Door-in-Door™ de la LG este echipat cu un display elegant din sticla, care devine transparent la atingere. In acelasi timp, compartimentul spatios Door-in-Door™ permite utilizatorilor sa depoziteze cu usurinta cele mai accesate gustari si bauturi. Aceasta functie ajuta la reducerea pierderilor de aer rece cu pana la 41%3, pastrand alimentele proaspete mai mult timp.

 

In plus, frigiderele LG pot fi acum controlate de la distanta prin intermediul aplicatiei Smart ThinQ. Aceasta ofera utilizatorilor posibilitatea:


1) de a controla nivelul temperaturii atat in zona frigiderului cat si a congelatorului
2) de a activa racirea rapida (express freezing)
3) controlul filtrelor care asigura pastrarea aerului curat in frigider
4) gasirea unor solutii rapide la problemele de functionare ale frigiderului.

 

Frigiderul InstaView Door-in-Door™ este dovada straduintelor LG de a imbunatati vietile clientilor sai. In cele din urma, eliminarea nevoii de a deschide usa frigiderului este o inovatie care ar putea crea o noua cultura a frigiderului. Acum, utilizatorii nu trebuie decat sa atinga de doua ori acest display pentru a vedea continutul din interior. Acest lucru elimina pasul suplimentar de a deschide si inchide usa, doar pentru a verifica ce se afla in frigider, oferind o mai mare comoditate utilizatorilor. In plus, reducand drastic numarul de deschideri ale usii, modelul InstaView elimina grija de a uita inchiderea usii de la frigider si previne alterarea alimentelor cauzate de pierderea de aer rece din interior.
 

COMENTEAZA ARTICOLUL:
Incarca alt captcha.
 

TOP COMPANII din AGRICULTURAL MACHINERY AND EQUIPMENT (2016)
Scoring Methodology by ERNST&YOUNG


 
#
NUME COMPANIE
SCORING TOTAL MCR
 
1 IPSO SRL 3,0000
2 MEWI IMPORT EXPORT AGRAR INDUSTRIETECHNIK SRL 3,0000
3 MASCHIO-GASPARDO ROMANIA SRL 2,0000
4 AGRITEHNICA SERVICE SRL 2,0000
5 HUSQVARNA PADURE & GRADINA SRL 2,0000
6 SERV CLASS SRL 2,0000
7 NHR AGROPARTNERS SRL 2,0000
8 TITAN MACHINERY ROMANIA SRL 2,0000
9 IMA COMPONENTES IASI SRL 2,0000
10 IRUM SA 2,0000