LIDL DISCOUNT SRL

  |  2016-10-07

LIDL inaugureaza magazinul cu numarul 200, in cadrul unui nou concept de filiala

Lidl continua investitiile in Romania prin inaugurarea unui nou concept de magazin. Primul dintre acestea va fi situat in Dumbravita, judetul Timis, si va fi deschis in data de 6 octombrie.

Noul concept de magazin propus de Lidl a fost creat pentru a oferi o experienta de cumparaturi imbunatatita pentru clienti, un mediu de lucru care sa raspunda si mai bine nevoilor angajatilor, dar si pentru a fi sustenabil in ceea ce priveste protectia mediului.


Astfel, noul magazin din Dumbravita foloseste o serie de tehnologii avansate din domeniul constructiilor, ce contribuie la reducerea amprentei energetice a cladirii.

 

Caldura generata de catre echipamentele din magazin, care folosesc agent frigorific ecologic, se recupereaza si se foloseste pentru incalzirea acestuia prin pardoseala si pentru furnizarea apei calde. In acelasi timp, magazinul va fi echipat cu prima statie de incarcare pentru automobile electrice din portofoliul companiei, disponibila pentru clientii sai.

 

Alaturi de noul sediu central Lidl din Bucuresti si de sediul logistic de la Lugoj, procesul de executie a noului magazin se aliniaza trendului de dezvoltare imobiliara durabila, care se incadreaza in standardele europene.


Noul magazin va oferi clientilor sai o suprafata de vanzare mai mare, de aproximativ 1400 m², si aproximativ 120 de locuri de parcare. Totodata, noul concept de magazin va cuprinde o serie de imbunatatiri in ceea ce priveste design-ul, avand un acoperis mai inalt, sustinut de grinzi lamelare si luminatoare ce permit iluminatul natural, contribuind astfel la economisirea de energie.

 

Pentru angajati, magazinul ofera spatii suplimentare cu suprafete mai mari, intre care se numara o camera pentru studiu individual si o terasa. Odata cu deschiderea magazinului din Dumbravita, vor fi create aproximativ 20 de noi locuri de munca.


Deschiderea noului magazin ii va asteapta pe clienti cu promotii si actiuni speciale. Asadar, in ziua inaugurarii vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar si la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri si altele.


Orarul de functionare a noii unitati va fi urmatorul: intre 7:30 si 22:00, de luni pana sambata, iar duminica, intre 8:00 si 20:00.
Inaugurarea magazinului din Dumbravita, judetul Timis, continua strategia companiei de a oferi zilnic romanilor, in zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun pret, intr-o larga varietate de sortimente.

 

Lidl promoveaza cu consecventa colaborarea cu producatorii locali, multe dintre marcile de calitate comercializate in reteaua Lidl fiind produse in Romania.


Activand in 27 de tari din Europa, cu mai mult de 170.000 de angajati, Lidl se numara printre primii 10 comercianti de produse alimentare la nivel mondial. Lidl este unul dintre cele mai mari lanturi de magazine din Europa, cu peste 100 de centre logistice, care asigura aprovizionarea pentru aproximativ 10.000 de magazine.
 

COMENTEAZA ARTICOLUL:
Incarca alt captcha.
 

TOP COMPANII din PARTS AND ACCESSORIES FOR MOTOR VEHICLES (2016)
Scoring Methodology by ERNST&YOUNG


 
#
NUME COMPANIE
SCORING TOTAL MCR
 
1 AUTOLIV ROMANIA SRL 3,0000
2 HELLA ROMANIA SRL 3,0000
3 DELPHI DIESEL SYSTEMS ROMANIA SRL 3,0000
4 ROBERT BOSCH SRL 3,0000
5 TRW AUTOMOTIVE SAFETY SYSTEMS SRL 3,0000
6 LEAR CORPORATION ROMANIA SRL 3,0000
7 YAZAKI ROMANIA SRL 3,0000
8 YAZAKI COMPONENT TECHNOLOGY SRL 3,0000
9 RENAULT MECANIQUE ROUMANIE SRL 3,0000
10 PREH ROMANIA SRL 3,0000