DHL INTERNATIONAL ROMANIA SRL

  |  2015-06-10

Maratonul DHL Stafeta Carpatilor anunta inchiderea drumurilor pentru traseul Predeal - Rasnov - Poiana Brasov

Startul oficial al competitiei se va da sambata, 20 iunie 2015, la ora 10.00, la Predeal.

Participantii Maratonului DHL Stafeta Carpatilor vor beneficia ca in fiecare an de cele mai bune conditii de siguranta, datorita sprijinului oferit de Primaria Brasov si Politia Rutiera Brasov.

 

Astfel, pe 20 iunie, ziua de desfasurare a competitiei, soferii nu vor avea acces: incepand cu orele 10.00 pana la 13.00 spre Predeal Unitatea Militara – Rasnov (DN73A), iar in intervalul orar 11.00-17.00 spre Rasnov – Poiana Brasov (DN1H).

 

Programul de desfasurare a maratonului va fi dupa cum urmeaza:

Orele 07:45 – Toti participantii se intalnesc in parcarea din fata Stanei Turistice Poiana Brasov. Sefii de echipe si participantii individuali sunt asteptati la Info Centrul organizat pe platoul Stanei Turistice din Poina Brasov pentru a-si confirma prezenta la competitie.

 

Orele 08.15 - 08:30 - Primele doua ture de alergatori din fiecare echipa si participantii individuali sunt imbarcati in autocare si transportati la linia de start (Predeal) respectiv primul punct de schimb de pe traseu (7 km fata de linia de start).

 

Ora 10.00 - Startul oficial al competitiei. Competitorii care vor lua startul in acelasi timp sunt: alergatorii pentru cursele individuale de maraton si semimaraton si prima serie de alergatori ai echipelor de stafeta. 

 

Competitia se va incheia cel mai devreme la ora 14.00 cel mai tarziu la ora 17.00. Timpul maxim de parcurgere a distantelor este de 1 ora si 15 min/ bucata pentru stafeta, 7 ore pentru maraton si 3 ore pentru semimaraton.

 

Crosul copiilor este o competitie separata, dedicata micilor alergatori, inscrierea fiind gratuita. Concursul se va desfasura pe platoul Stanei Turistice, iar startul se va da la ora 16.00. Sunt asteptati copii cu varste intre 5 si 14 ani. Vor fi 3 categorii de concurs: 250 m (varsta 5-8 ani), 500 m (varsta 9-11 ani), 1000 m (varsta 12-14 ani).

 

Festivitatea oficiala de premiere atat pentru adulti cat si pentru copii va avea loc pe platoul din fata Stanei Turistice din Poiana Brasov, la ora 17.30. Dupa festivitatea de premiere, Smiley va sustine un concert cu acces liber publicului.

 

“Competitia se va bucura de un numar mai mare de participanti decat anul trecut, ceea ce ne incanta, dar ne si responsabilizeaza mai mult. Inchiderea drumurilor este necesara pentru bunul mers al competitiei si multumim pe aceasta cale Politiei Rutiere.
Personal, voi face parte din echipa de stafeta alaturi de sportivi si persoane publice si astept alaturi de mine cat mai multi iubitori de miscare.” a declarat Daniel Kearvell – Managing Director DHL Express Romania.

 

„Primaria Brasov sustine, ca de fiecare data, evenimentele sportive care antreneaza si implica un numar cat mai mare de oameni din Brasov, dar si afara orasului. Aflat la a 10-a editie, acest maraton a devenit unul din evenimentele sportive de traditie care definesc unul din obiectivele noastre major din domeniu, acela de a promova sportul de masa. Componenta caritabila a maratonului a fost dintotdeauna un plus, iar anul acesta cauza este una foarte importanta: Romania poate avea ocazia de a se mandri cu un numar mai mare de sportivi paralimpici la Olimpiada de la Rio din 2016. Fondurile stranse in urma taxei de participare vor fi donate pregatirii acestor tineri foarte ambitiosi. Speram ca si prin implicarea brasovenilor, acest sprijin sa fie unul vizibil si sa conteze.” a spus primarul Brasovului, George Scripcaru.


Editia din acest an a Maratonului DHL Stafeta Carpatilor este una aniversara, se sarbatoresc primii 10 ani de la prima editie care a avut loc in 2005. Toate fondurile stranse din taxele de participare ale adultilor vor fi donate Comitetului Paralimpic Roman si vor fi utilizate pentru sustinerea sportivilor paralimpici romani in drumul lor catre Olimpiada de la Rio din 2016.

 

DHL multumeste partenerilor sai Primaria Brasov, Ministerul Tineretului si Sportului, Comitetul Olimpic si Sportiv Roman, Federatia Romana de Rugby, Ro Club Marathon, Camera de Comert si Industrie Brasov, Medlife, World Class, EasyPlast, Federatia Romana de Rugby, Smile Experts, Kompass, Vision Digitech, Asociatia Bucharest Running Club Superfit, Biofarm, Raiffeissen Bucharest Marathon, OMV Petrom Bucharest Half Marathon, Brasov Marathon, Aggreko, Yves Rocher, Fara Asfalt, Wise Finance Solutions, Generali, Medlife.
 

COMENTEAZA ARTICOLUL:
Incarca alt captcha.
 

TOP COMPANII din PUBLISHING (2016)
Scoring Methodology by ERNST&YOUNG


 
#
NUME COMPANIE
SCORING TOTAL MCR
 
1 RINGIER ROMANIA SRL 2,0000
2 GRUPUL EDITORIAL ART SRL 2,0000
3 GRUP MEDIA LITERA SRL 2,0000
4 CONVERGENT MEDIA SRL 2,0000
5 EDITURA POLIROM SA 2,0000
6 HUMANITAS SA 2,0000
7 RUSSMEDIA PRESS SRL 2,0000
8 LIBRARIILE HUMANITAS SA 2,0000
9 EDITURA PRAHOVA SA 2,0000
10 LOTUS PUBLISHING SRL 2,0000