DHL INTERNATIONAL ROMANIA SRL

  |  2017-03-15

Maratonul DHL Stafeta Carpatilor ii sustine si anul acesta pe sportivii paralimpici

Parteneriatul cu Comitetul National Paralimpic continua si in 2017.

Pagina 1/2
 1 2   

DHL Express Romania organizeaza pe 17 iunie a opta editie a Maratonului DHL Stafeta Carpatilor. Si in acest an, numeroase persoane publice, sportivi si vedete, sustin evenimentul. Daca vrei sa misti lumea, incepe cu tine! spun toti cei care au decis sa se alature editiei din acest an.


Evenimentul este dedicat tuturor celor care iubesc alergarea, indiferent de varsta. Structurat pe trei categorii de probe, Maraton (42,195 km), Semimaraton (21km) si Stafeta (7km x 6 persoane), Maratonul DHL Stafeta Carpatilor, unul dintre cele mai indragite evenimente de alergare montana din Romania, ofera participantilor un traseu unic, precum si bucuria de a sustine performanta sportivilor paralimpici romani.


Maratonul DHL Stafeta Carpatilor ramane un mare sustinator al practicarii sportului in aer liber in randul tinerilor, de aceea ei se pot inscrie gratuit in competitia de stafeta (limita de varsta 14 ani) sau semimaraton (limita de varsta 16 ani). Crosul copiilor este, de asemenea, o competitie unde participarea este gratuita si se adreseaza celor mici, cu varste intre 5 si 13 ani, fiind o categorie de concurs separata, cu distante mai mici de alergare.


Parteneriatul cu Comitetul National Paralimpic continua si in 2017, toate fondurile stranse din taxa de inscriere la eveniment fiind donate pentru a sustine mai departe realizarile sportivilor nostri paralimpici. Obiectivul nostru este de a creste numarul inscrierilor, in acest fel reusind sa crestem si suma donata partenerilor nostri.


Printre sustinatorii editiei 2017 a maratonului se gasesc Constantina Dita, Andreea Raducan, Monica Rosu, Miodrag Belodedici, Sonia Argint Ionescu, Carmen Bruma, Eli Roman, Adi Hadean, Dragos Bucurenci, Serban Damian si George Balta.


”Ma bucur sa vad reactiile pozitive ale oamenilor atunci cand vorbim despre Maratonul DHL Stafeta Carpatilor. Nu numai ca a fost primul eveniment de acest gen din Romania, dar am reusit sa cream o traditie si un reper pentru alergatori, cei care sunt an de an alaturi de noi, dar si cei care se alatura in plus la fiecare noua editie. De la an la an numarul alergatorilor este mai mare si pentru asta le multumesc, deoarece fiecare noua inscriere inseamna cresterea sumei pe care o donam partenerilor nostri, Comitetul National Paralimpic. 8 editii, 440 de companii, 5.200 alergatori, 112.000 euro donati sunt cateva dintre reperele acestui eveniment, care a evoluat de-a lungul timpului datorita tuturor celor care cred in noi: parteneri, participanti, sustinatori!” a declarat Daniel Kearvell, Managing Director DHL Express Romania.


”Jocurile Paralimpice din Rio s-au incheiat, insa Comitetul National Paralimpic a inceput deja pregatirile pentru cele din Tokyo, din 2020. Avem mai multi tineri sportivi care se pregatesc intens, asa cum Alex Bologa a facut-o in 2012. In acest an, in octombrie, Jocurile Paralimpice Europene pentru Juniori se tin la Genova. Sponsorizarea oferita de DHL, prin intermediul tuturor participantilor la maraton, ne va ajuta sa trimitem si sa oferim conditii optime acestor tineri sportivi. Multumim Maratonului DHL pentru partneriat, sprijinul constant si increderii acordate!” a declarat Sally Wood-Lamont, presedintele Comitetului National Paralimpic.


“Alergarea este pentru mine stil de viata. Am iubit acest sport din copilarie si sunt un mare sustinator al practicarii alergarii, indiferent de varsta sau pregatire. Maratonul DHL Stafeta Carpatilor este un eveniment drag mie, deoarece ofera un mix unic: traditie, combinatia dintre traseu montan si sosea, cauza caritabila. Voi fi prezenta pe 17 iunie la linia de start a Maratonului DHL, dar si pe 23 aprilie la Bucharest International 10K. Sa alerg in Romania este o mare dorinta si bucurie, iar cresterea atentiei acordate alergarii si evenimentelor de profil din ultimul timp sunt semnale care demonstreaza grija crescuta a romanilor spre un stil de viata sansatos si activ!” a declarat Constantina Dita, singura atleta din Romania care a obtinut titlul olimpic la maraton, castigatoarea medaliei de aur la Jocurile Olimpice de la Beijing, organizator Bucharest International 10K si ambasador al maratonului DHL.

Pagina 1/2
 1 2   

COMENTEAZA ARTICOLUL:
Incarca alt captcha.
 

TOP COMPANII din HVAC AND REFRIGERATION (2016)
Scoring Methodology by ERNST&YOUNG


 
#
NUME COMPANIE
SCORING TOTAL MCR
 
1 ROMSTAL IMEX SRL 3,0000
2 BLACK SEA SUPPLIERS SRL 2,0000
3 ARISTON THERMO ROMANIA SRL 2,0000
4 MELINDA-IMPEX INSTAL SA 2,0000
5 SECPRAL PRO INSTALATII SRL 2,0000
6 VIESSMANN SRL 2,0000
7 IRROM INDUSTRIE SRL 2,0000
8 FERROLI - ROMANIA SRL 2,0000
9 ASTON COM SA 2,0000
10 TECHNOVA INVEST SRL 2,0000