NOKIAN TYRES

  |  2017-10-10

Nokian Tyres continua sa sustina Campionatul mondial de orientare

Nokian Tyres continua sa sustina, in calitatea sa de sponsor titular, Campionatul mondial de orientare.

Ulterior contributiilor initiale din 2016 si 2017 prin care Nokian Tyres a sustinut evenimentul premium organizat de Federatia internationala de orientare (International Orienteering Federation - IOF), cele doua parti au semnat un nou contract de sponsorizare pe perioada mai multor ani.

 

Nokian Tyres, fiind cel mai nordic producator de anvelope, este recunoscut ca expert al terenului accidentat si al conditiilor meteorologice variabile. Valorile companiei, nascute din spiritul nordic, cat si obiectivul acesteia de fi pioneer al sustenabilitatii in cadrul industriei anvelopelor sunt demonstrate prin produsele sale sigure si ecologice. Astfel ca parteneriatul dintre Nokian Tyres si IOF, reprezinta o alaturare fericita din punct de vedere al fundamentului sau.

 

„Interesul nostru fata de sporturile de orientare are la baza alinierea excelenta a valorilor companiei noastre cu cele ale comunitatii globale a practicantilor acestor sporturi si cu insasi natura sporturilor de orientare,” precizeaza Antti-Jussi Tähtinen, vicepresedinte al departamentului de marketing si comunicare al Nokian Tyres.

 

„Campionatul mondial de orientare si celelalte evenimente dedicate orientarii, precum Cupa mondiala si Ziua mondiala a orientarii, ne pun la dispozitie o platforma ofertanta pentru promovarea brandului Nokian Tyres si ne dezvaluie posibilitati interesante de dezvoltare de proiecte in cadrul activitatilor in aer liber, pline de aventura, specifice acestui sport.”

 

Obiectivul principal al acordului nou semnat este acela de a oferi Nokian Tyres vizibilitate pe piata in calitatea sa de sponsor titular al Campionatului mondial de orientare si in cea de partener principal al IOF. Acest acord extinde, de asemenea, colaborarea dintre cele doua parti, Nokian Tyres devenind astfel implicat si in dezvoltarea proiectului IOF – Ziua mondiala a declara Tom Hollowell, CEO al IOF. „Am cazut de acord asupra aportului pozitiv pe care am reusit sa il aducem in primii 2 ani, iar Nokian Tyres a dorit sa continue acest parteneriat. In cadrul discutiilor noastre am identificat mai multe zone in care cooperarea dintre noi poate fi dezvoltata si imbunatatita si suntem increzatori ca vom putea livra un aport pozitiv sporit in anii urmatori.”

 

Editia din 2018 a Campionatului mondial de orientare Nokian Tyres se va desfasura in perioada 4-11 august 2018 in Riga si Sigulda, Letonia.


 

COMENTEAZA ARTICOLUL:
Incarca alt captcha.
 

TOP COMPANII din TOOLS, CUTLERY AND IRONMONGERY (2016)
Scoring Methodology by ERNST&YOUNG


 
#
NUME COMPANIE
SCORING TOTAL MCR
 
1 MAKITA EU SRL 2,0000
2 ASSA ABLOY ROMANIA SRL 2,0000
3 SANDVIK SRL 2,0000
4 FERONERIA PROD SA 2,0000
5 MONTANA MG SRL 2,0000
6 MUSA-PITESTI'96 SRL 2,0000
7 VEROFER SRL 2,0000
8 IUS SA 2,0000
9 METAMOB SRL 2,0000
10 EVOLUZIONE SRL 1,0000