MERCEDES-BENZ ROMANIA SRL

  |  2018-04-12

Noul Mercedes-Benz Clasa A este disponibil pentru comenzi in Romania

Primele modele vor fi disponibile in showroomuri incepand cu luna mai.

Pagina 1/2
 1 2   

Cea mai noua stea din portofoliul Mercedes-Benz – noul Clasa A – este acum disponibil pentru comenzi pentru toti clientii din Romania. Comenzile pot fi plasate in cadrul tuturor Centrelor Autorizate de Vanzari Mercedes-Benz (www.mercedes-benz.ro/centre).


Preturile incep de la 25.460 euro (fara TVA), pentru modelul A 200 (163 CP/120kW) cu transmisie manuala (consum de carburant in regim mixt de 5,8l/100km, nivel combinat de emisii CO2 de 133g/km ), ramanand astfel la un nivel similar de pret cu cel al predecesorului. Lansarea pe piata va avea loc in luna mai.

Preturile noului A sunt:

Edition 1: Model exclusiv, disponibil la lansarea pe piata


Noua Clasa A va fi disponibila timp de aproximativ un an de la lansare in varianta speciala "Edition 1", la un cost suplimentar de 5.820 euro (fara TVA). Aceasta versiune se evidentiaza prin numeroase accente de culoarea verde Edition, atat la interior, cat si la exterior. In plus, Edition 1 include in dotarea standard echipari precum farurile LED High Performance, scaunele sport si iluminarea ambientala si va fi disponibila pentru toate variantele de motorizare ale noului A.


Siguranta: MULTIBEAM LED, sisteme de asistenta la conducere, PRE-SAFE®


Blocurile optice MULTIBEAM LED (disponibile optional, 1.250 euro, fara TVA) sunt un nou exemplu al transferului tehnologic dinspre modelele de lux catre segmentul compact. Acestea permit ajustarea rapida si precisa a farurilor la conditiile de drum prin intermediul unui sistem controlat electronic. Fiecare bloc optic cuprinde 18 LED-uri. Culoarea deschisa, naturala, a LED-urilor nu deranjeaza vederea soferului si are in acelasi timp un efect pozitiv asupra capacitatii de concentrare a acestuia. Suplimentar, clientii pot opta pentru luminile LED High Performance (830 euro fara TVA), acestea asigurand o distributie mai buna a luminii, o culoare deschisa si naturala a luminii si un consum redus de energie.


Noul Mercedes-Benz Clasa A este echipat cu sisteme de ultima generatie de asistenta la conducere, oferind cel mai ridicat nivel de siguranta activa in segmentul sau, cu functii adoptate de la Clasa S. Pentru prima data, Clasa A se poate conduce semi-autonom in anumite situatii. Sistemele Active Distance Assist DISTRONIC si Active Steering Assist vin in sprijinul soferului in numeroase situatii, anticipand si ajustand viteza masinii pentru cel mai bun comportament rutier, in functie de conditii.


Pachetul Driving Assistance (1.510 euro fara TVA, urmand a fi disponibil in T4 2018) include urmatoarele sisteme: Active Distance Control DISTRONIC cu ajustarea vitezei in functie de ruta, Active Steering Assist cu Active Lane Change Assist si Active Emergency Stop Assist; Active Speed Limit Assist; Active Brake Assist cu functia cross-traffic; Evasive Steering Assist; Active Blind Spot Assist; PRE-SAFE® PLUS. PRE-SAFE® PLUS. Sistemul PRE-SAFE® PLUS poate recunoaste o coliziune iminenta din spate. Daca pericolul ramane activ, sistemul poate chiar sa blocheze franele autovehiculului stationat, reducand riscul de ranire prin atenuarea socului provocat de un impact din spate.

Pagina 1/2
 1 2   

COMENTEAZA ARTICOLUL:
Incarca alt captcha.
 

TOP COMPANII din AIRCRAFTS & PARTS (2016)
Scoring Methodology by ERNST&YOUNG


 
#
NUME COMPANIE
SCORING TOTAL MCR
 
1 CONSTANTA SOUTH CONTAINER TERMINAL SRL 2,0000
2 MIDIA MARINE TERMINAL SRL 2,0000
3 COMCEREAL SA 2,0000
4 COMVEX SA 2,0000
5 JOSI LOGISTIC SRL 2,0000
6 DELTANAV SA 2,0000
7 GRANSILOZ SRL 2,0000
8 VIXON GAS SRL 2,0000
9 H. ESSERS LOGISTICS SRL 2,0000
10 FISH TRANS LOGISTIC SRL 2,0000