BANCA COMERCIALA ROMANA S.A.

  |  2013-03-25

Pachetele de cont curent reduc costurile serviciilor bancare cel mai des folosite de clienti

Pentru ca obligatiile financiare de fiecare zi sa se realizeze in mod comod, practic si mai ales in conditii absolute de siguranta, BCR a transformat conturile curente in lei in Pachete de Cont Curent.

Pagina 1/3
 1 2 3   

Comod, practic si rapid, dar mai ales 100% sigur, cu noul Pachet de Cont Curent, timpul petrecut la cozi este eliminat iar clientul nu mai este nevoit sa se deplaseze la casieriile furnizorilor de utilitati si nici macar la banca. Astfel, el beneficiaza de metode gratuite si la indemana de plata a facturilor sau a altor tipuri de plati.

 

In plus, in cazul in care clientul alege sa primeasca salariul in contul curent inclus in pachet, riscurile de a nu avea suma potrivita in portofel sau de a nu fi in siguranta banii cash tinuti in buzunar sunt eliminate.

 

BCR ofera clientilor sai 3 variante de pachete de cont curent si anume: ClasiCont BCR - cel mai accesibil pachet care ofera acces la contul clientului deschis la BCR, ExtraCont BCR – pentru persoanele active, care platesc facturi, transfera bani si constituie depozite, inclusiv prin internet / telefon si TotalCont BCR – care este un pachet dedicat clientilor pasionati de plata cu cardul si de utilizarea internet bankingului, oferind un numar nelimitat de tranzactii intra si interbancare cu comision zero.

Pagina 1/3
 1 2 3   

COMENTEAZA ARTICOLUL:
Incarca alt captcha.