MERCEDES-BENZ ROMANIA SRL

  |  2018-02-09

Premiera mondiala a noului Mercedes-Benz Sprinter, ajuns la a treia generatie

Caracteristici consacrate, o noua etapa in ceea ce priveste conectivitatea si varietatea: Mercedes-Benz prezinta a treia generatie Sprinter

Pagina 1/2
 1 2   

De la lansarea sa din 1995, Mercedes-Benz Sprinter a redenumit o intreaga clasa de autovehicule datorita calitatilor sale remarcabile. Pe 6 februarie 2018, cea de-a treia generatie a unuia dintre cele mai bine comercializate autovehicule comerciale usoare a fost prezentat, in premiera mondiala,in noul centru logistic Mercedes-Benz de pe insula Mercator din Duisburg, Germania. Acesta va fi inclus in strategia diviziei Vans a Mercedes-Benz privind electrificarea intregii game de autovehicule comerciale usoare.

 

“Portul din Duisburg este un reper al tendintei de globalizare si un etalon al operatiunilor logistice de cel mai inalt nivel, caracteristici ce descriu mediul perfect pentru prezentarea noului Sprinter. Noul Sprinter continua sa intruchipeze atributele traditionale care i-au adus un imens succes international de la lansarea pe piata: flexibilitate, robustete si economie. In acelasi timp, noul Sprinter impresioneaza datorita functionalitatilor moderne, de neegalat in acest segment, de exemplu conectivitatea si modularitatea fara omonim in aceasta clasa de autovehicule. Astfel, noul Sprinter este prima solutie de sistem end-to-end pentru flotele comerciale, atat pentru autovehicule comerciale usoare Mercedes-Benz, cat si pentru intreaga industrie”, a declarat Volker Mornhinweg, Presedintele diviziei Vans a Mercedes-Benz.

 

Control constant al flotei cu servicile Mercedes PRO connect

 

Cea de-a treia generatie Sprinter impresioneaza cu design-ul progresiv, la care se adauga nivelul ridicat de confort si de siguranta al autovehiculului. In acelasi timp, ofera o rentabilitate maxima datorita costurilor totale de operare reduse si a functionalitatilor dedicate clientilor. Conectivitatea la internet este una din cele mai noi si importante caracteristici ale noului Sprinter. Noile servicii de retea Mercedes PRO connect, combinate cu sistemele multimedia MBUX (Mercedes-Benz User Experience) ofera baza perfecta pentru deservirea tuturor cerintelor logistice si de transport. Astfel, Mercedes PRO connect permite conectarea administratorului flotei cu oricare dintre autovehiculele sau soferii flotei, indiferent de marimea acesteia. In acest mod, poate fi realizat un schimb de informatii online, in timp real, de la instructiuni adresate soferului, pana la informatii despre locatie, nivelul de carburant sau intervalele de service, transmise dinspre autovehicul catre administratorul flotei. Opt pachete de dotari suplimentare vor fi introduce la lansarea comercialaa Mercedes PRO connect, printre care pachetele Vehicle Supervision, Vehicle Operations, Fleet Communication, Maintenance Management si resursa digitala Driver's Logbook.

 

Mai modular ca oricand, relevant in orice sector de afaceri

 

Versiunile de caroserie Furgon, Tourer, pick-up, sasiu, cap de autobuz sau cap tractor, trei configuratii de tractiune, variantele diferite de cabina, lungime a caroseriei, tonaj, inaltime a compartimentelor de incarcare si numeroasele echipamente, toate acestea permit configurarea in detaliu a noului Sprinter. Astfel, pot fi configurate peste 1.700 de variante ale noului Sprinter. Aceasta modularitate defineste viziunea noului concept Sprinter, care raspunde perfect atat cerintelor specifice domeniului de activitate, cat si necesitatilor diverselor segmente de clienti. Gama include, de exemplu, solutii pentru serviciile de curierat de proximitate, pentru transportul de marfuri pe distante mai mari sau pentru tehnicienii de service care utilizeaza autovehiculul ca atelier mecanic mobil. Noul Sprinter poate fi folosit de asemenea ca rulota sau autovehicul de transport persoane, cat si pentru servicii de ambulanta.

 

Pagina 1/2
 1 2   

COMENTEAZA ARTICOLUL:
Incarca alt captcha.