ROCOACH VECHI

  |  2013-04-02

Profilul Team Management Systems – exclusiv in Romania prin RoCoach

RoCoach lanseaza in exclusivitate si in premiera pe piata din Romania solutia Team Management System (TMS), unul dintre cele mai apreciate instrumente de profiling pentru echipe la nivel international. Solutia este un sistem integrat de evaluare a modului de lucru al angajatilor, rezultatul aplicarii acestuia in cadrul sesiunilor de coaching fiind identificarea celei mai potrivite formule care asigura eficienta echipei.

Pagina 1/2
 1 2   

Solutia TMS ofera organizatiilor o imagine clara asupra competentelor angajatilor, modului in care relationeaza cu ceilalti si a elementelor care ii motiveaza. De asemenea, utilizarea acestui instrument psihometric ajuta companiile sa identifice capacitatile si preferintele  managerilor, astfel incat acestia sa–si conduca echipele catre performanta. Practic, este un instrument care ajuta echipele sa afle secretul fericirii fiecaruia dintre membrii lor si sa functioneze in armonie la birou.

 

„In contextul competitivitatii crescute de pe piata si al provocarilor constante din mediul de afaceri, companiile isi doresc sa se asigure de faptul ca resursele lor interne sunt gestionate in cel mai bun mod”, a spus Mihai Stanescu, fondator si General Manager, RoCoach. „TMS este una dintre cele mai eficiente solutii de alcatuire a profilului angajatilor, furnizand informatii esentiale care, corect interpretate si integrate  in contextul companiei, conduc la construirea unor echipe ultraperformante. Fiecare membru al echipei are propriile particularitati, iar locul sau in companie este asemenea unei piese de puzzle – se potriveste perfect intr-un anumit loc.”

 

„Siemens a mizat intotdeauna pe colaborarea eficienta intre membrii echipei, considerand-o conditia fundamentala  pentru obtinerea rezultatelor dorite”, a spus George Costache, CEO Siemens Romania. „Fiecare pozitie din cadrul activitatii companiei necesita un set de competente, iar testul Team Management Profile aplicat in cadrul sesiunilor de coaching ne-a ajutat sa intelegem cu exactitate particularitatile si preferintele managerilor nostri  pentru a alcatui echipe echilibrate si eficiente pentru business”.

 

„Segmentele de piata in care firma noastra este activa dau dovada in ultimii ani de transformari si variatii rapide si uneori profunde. Cresteri sau scaderi dramatice, modificari ale profilului clientilor semnificativi, transformarea din piete ale furnizorilor in piete ale cumparatorilor, strategii agresive de pret etc. Aceste fenomene trebuie descoperite, intelese si tratate in intervale de timp din ce in ce mai scurte”, a spus Alexandru Badescu, General Manager ENERIA.

 

Pagina 1/2
 1 2   

COMENTEAZA ARTICOLUL:
Incarca alt captcha.
 

TOP COMPANII din PHARMACY CHAINS (2016)
Scoring Methodology by ERNST&YOUNG


 
#
NUME COMPANIE
SCORING TOTAL MCR
 
1 SENSIBLU SRL 3,0000
2 S.I.E.P.C.O.F.A.R. SA 3,0000
3 HELP NET FARMA SA 3,0000
4 CATENA HYGEIA SRL 3,0000
5 ROPHARMA SA 3,0000
6 MED-SERV UNITED SRL 2,0000
7 FARMACEUTICA ARGESFARM SA 2,0000
8 FARMACIA TEI SRL 2,0000
9 LAVIRA TRANSPORT SRL 2,0000
10 TRI FARM SRL 2,0000