KPMG ROMANIA SRL

  |  2014-05-09

Serban Toader, reconfirmat in functia de Senior Partner al KPMG in Romania si Moldova pentru al treilea mandat consecutiv

Şerban Toader a fost reconfirmat în funcţia de Senior Partner al KPMG în România și Moldova pentru un al treilea mandat consecutiv.

Serban Toader

Toader a preluat mandatul inițial de Senior Partner în 2007. “Sunt onorat că am fost reconfirmat în această poziţie. Succesul înregistrat de KPMG în această perioadă marcată de provocări este rezultatul performanţei deosebite a angajaţilor şi a partenerilor, alături de un portofoliu impresionant de clienţi. Le mulţumesc tuturor”, a declarat Toader.

 

În calitate de Senior Partner al KPMG în România și Moldova, Toader coordonează guvernanța și strategia firmei și reprezintă interesele companiei atât pe piața locală, cât şi la nivel internațional. “Şerban a dat dovadă de leadership energic într-un context economic turbulent şi a fost un promotor al inovaţiei în companie, un element hotărâtor pentru dezvoltarea durabilă a firmei”, a declarat Frank Dostalek, Preşedinte şi CEO al KPMG în Europa Centrală şi de Est. “Sunt mulțumit că Şerban îşi va continua mandatul şi sunt încrezător că firma îşi va continua ascensiunea în următoarea perioadă, oferind servicii de înaltă calitate clienților noștri”. Creșterea cifrei de afaceri a companiei în mandatul lui Șerban confirmă tendința pozitivă a anilor recenți, în condițiile în care mediul economic a rămas dificil.

 

Pentru viitor, Toader este optimist cu privire la perspectivele companiei în România. “Cred în continuare că trebuie să încurajăm oamenii de afaceri din România să fie întreprinzători, să privească spre viitor, să inoveze și să își urmărească obiectivele de creștere. Mediul de afaceri a devenit din ce în ce mai sofisticat și mă bucur că echipa KPMG asistă cu succes clienții în proiecte complexe,  unele dintre ele unice în România și chiar în Europa. Un element strategic al noului meu mandat rămâne investiția în oameni și identificarea talentelor în domeniul auditului, fiscalității și consultanței în afaceri. Există un optimism pe care îl văd în fiecare zi la colegii mei și vom continua să avem încredere în succesul nostru si al comunității în care trăim”.

 

Pe parcursul carierei sale, Șerban Toader a contribuit la dezvoltarea serviciilor profesionale de audit, consultanță în afaceri și asistență fiscală în România și în Europa Centrală și de Est, atât prin rolul de auditor, cât și prin cel de lider al unuia dintre cei mai mari furnizori de servicii profesionale din România. La nivel regional, Șerban este membru în Consiliul Executiv al KPMG pentru Europa Centrala si de Est. În România este membru al Consiliului Director al Consiliului Investitorilor Străini, asociația celor mai importanți investitori străini din România, și membru în Consiliul Director al United Way. Șerban Toader este membru CAFR, CECCAR, ACCA UK și a primit o serie de distincții academice, printre care Executive MBA de la Ecole Nationale des Ponts et Chaussees, Paris, University of Edinburgh School of Management, London Business School şi Harvard Business School.

COMENTEAZA ARTICOLUL:
Incarca alt captcha.
 

TOP COMPANII din GAS, WATER, PLUMBING, HVAC CONTRACTORS (2016)
Scoring Methodology by ERNST&YOUNG


 
#
NUME COMPANIE
SCORING TOTAL MCR
 
1 DAS SRL 2,0000
2 HIGH-TECH CLIMA SRL 2,0000
3 FRIGOTEHNICA SRL 2,0000
4 REPCON HIDRO SA 2,0000
5 CONI SRL 2,0000
6 ACVATOT SRL 2,0000
7 ENGIE SERVICII SRL 2,0000
8 AGASI SRL 2,0000
9 R.C.T.I. COMPANY SRL 0,0000
10 SICOR SRL 0,0000