Societatea de avocatura Duncea, Stefanescu & Asociatii anunta separarea de Mazars

Timp de 7 ani, „Duncea, Stefanescu & Asociatii” a activat ca societate de avocatura afiliata grupului Mazars si, timp de 16 ani, a colaborat cu aceeasi echipa manageriala - incluzand si perioada Haarmann Hemmelrath (firma de consultanta germana care a fuzionat cu Mazars in aprilie 2007).


Acest pas reprezinta un punct de reper in cadrul strategiei de dezvoltare organica si independenta profesionala, atat pentru echipa, cat si pentru portofoliul de clienti in continua dezvoltare cu care avocatii „Duncea, Stefanescu & Asociatii” au dezvoltat parteneriate indelungate, bazate pe relatii foarte stranse si incredere, pe modul de solutionare outside the box, dar si pe capacitatea de reactie rapida.


„Vom continua sa cladim incet dar sigur, pe reputatia deja dobandita in randul partenerilor nostri de afaceri. Promisiunea pe care o putem face partenerilor actuali sau potentiali nu se refera la procentele de crestere pe care le previzionam, ci la aceeasi dedicatie, pasiune si profesionalism cu care vom continua sa le protejam businessul. Nu in ultimul rand, stabilitatea echipei noastre a contribuit decisiv la castigarea increderii profesionale: am investit la momentul potrivit in cel mai de pret bun al unei firme, si anume in capitalul uman.”, precizeaza partenerii Duncea si Stefanescu, care pornesc plini de entuziasm pe noul drum alaturi de o echipa tanara, dar in acelasi timp puternica si bine sudata.


Operand in fostul sediu din zona de cladiri noi de langa Podul Grozavesti, echipa condusa de cei doi parteneri numara 14 avocati - membri ai Baroului Bucuresti / UNBR, iar planurile de dezvoltare ale societatii preconizeaza o crestere organica, sanatoasa a echipei si a gamei de servicii in urmatorii 3 ani.


Societatea va fi in continuare membra a aliantei internationale Marcalliance, ce reuneste firme independente de top specializate in consultanta juridica si fiscala din Europa, Asia si Africa.


Activitatea „Duncea, Stefanescu & Asociatii” se axeaza in special pe consultanta de afaceri, acoperind o paleta larga de servicii, printre care si servicii de asistenta juridica si reprezentare in cadrul procedurilor litigioase. Portofoliul de clienti include societati nationale si multinationale, activand in cele mai diverse domenii precum servicii financiar - bancare, leasing, auto, retail, farmaceutic, energie, imobiliar, agricol.
 

COMENTEAZA ARTICOLUL:
Incarca alt captcha.
 

TOP COMPANII din WAREHOUSES AND STORAGE (2016)
Scoring Methodology by ERNST&YOUNG


 
#
NUME COMPANIE
SCORING TOTAL MCR
 
1 AEROSTAR SA 3,0000
2 PREMIUM AEROTEC SRL 2,0000
3 UNISON ENGINE COMPONENTS - BUCHAREST SA 2,0000
4 IAR SA 2,0000
5 AIRBUS HELICOPTERS ROMANIA SA 2,0000
6 TURBOMECANICA SA 2,0000
7 BMT AEROSPACE ROMANIA SRL 2,0000
8 ROMAERO SA 0,0000