VEZI CELE MAI RECENTE NOUTATI

Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR) si Groupama Asigurari lanseaza primul barometru al turismului din Romania

CONSILIUL NATIONAL AL INTREPRINDERILOR MICI SI MIJLOCII DIN ROMANIA  11.07.2018

Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR) si Groupama Asigurari au lansat „Carta Alba a Turismului din Romania”, primul barometru al turismului din Romania.

Ce spun directorii generali despre digitalizare

CONSTANTIN MAGDALINA   03.07.2018

Planul digitalizarii unei companii trebuie mai intai sa existe, dupa aceea sa fie aprobat de lideri si ulterior sa fie implementat.

„Bosch Future Mobility Day“, prima editie Bosch continua programele educationale dedicate studentilor si publicului pasionat de tehnologie

BOSCH SERVICE SOLUTIONS SRL   15.06.2018

500 de vizitatori au interactionat cu tehnologii de ultima generatie dezvoltate de inginerii Bosch din Cluj.

Scoala, o solutie pentru antreprenoriatul feminin

PKF FINCONTA SRL   14.06.2018

Antreprenoriatul feminin in tarile Europei Centrale si de Est este intr-o conditie dificila. Romania nu face exceptie. Cel putin asa arata Global Entrepreneurship Monitor (GEM). Antreprenoriatul feminin arata mai degraba ca o minoritate raportat la intreg fenomenul. Daca acceptam ca antreprenoriatul feminin se refera atat la conditia femeii in societate, cat si la rolul ei in intreg fenomenul antreprenorial, atunci acest subiect este foarte important.

Contorizarea inteligenta, primul pas spre eficienta energetica

ENERGYPAL ROMANIA   15.02.2018

Primul si cel mai important pas pentru economia de energie si cresterea eficienti energetice in companie este legat de cunoasterea consumului existent. Daca nu poti masura, nu poti imbunatati!

ASOCIATIA LINDENFELD 23.01.2018
Sustine AZI copiii din centre de plasament sa devina adultii responsabili si independenti de MAINE. Inscrie-te ca voluntar!
PAYU ROMANIA 18.01.2018
Decembrie - in top 3 luni in care se cumpara online
DOINGBUSINESS.RO 10.08.2017
CNIPMMR NU sustine masura platii defalcate a TVA
AFI EUROPE MANAGEMENT SRL 07.08.2017
AFI Europe si Dedeman anuleaza tranzactia de vanzare a cladirilor de birouri AFI Park 1-3