LIBERO EVENTS

  |  2017-03-10

Tendinte in eCommerce in 2017: Cum sa vinzi online mult si eficient?

Aproximativ 2/3 din utilizatorii de Internet au realizat cumparaturi online in 2016 la nivel european, conform datelor furnizate de Eurostat, iar cumpataturile online continua sa creasca printre utilizatorii cu varste cuprinse intre 16-24 de ani si 25-54 de ani.

Pagina 1/2
 1 2   

In Romania, insa, cresterile vanzarilor sunt slab reprezentante cu doar 18% dintre romani realizand cumparturi online in 2016, in comparatie cu alte tari membre ale Uniunii Europene. Marea Britanie ocupa prima pozitie, cu peste 87% de utilizatori accesand Internetul pentru a cumpara haine sau rezerva vacante, conform Eurostat.

 

Cum vinzi mai multe in online?


Consultantul in ecommerce si afaceri care ajuta proprietarii magazinelor online sa creasca si sa devina profitabili in industrie este Kunle Campbell, Adviser la Guilty Soles din Marea Britanie care vine la Bucuresti intre 26-27 aprilie in cadrul evenimentului premium de eCommerce, TeCOMM eCommerce Conference&Expo. Guilty Soles este unul dintre magazinele online cu vanzari ridicate la nivel internationali axat pe industria incaltamintelor.

 

„Sunt trei modalitati esentiale care sa ajute businessrile online: clientii trebuie sa fie foarte targetati, frecventa de cumparare crescuta si determinarea clientilor sa cumpere mai mult atunci cand fac cumparaturi sa fie mai ridicata”, declara Kunle in cadrul unui curs despre strategia ce te poate ajuta sa ajungi la nivel international. Pasionat de comert electronic de tanar, Kunle a studiat economia si s-a specializat in managementul comertului electronic. Experienta sa este certificata si nu de putine ori acesta participa la evenimente dedicate comertului electronic la nivel international, precum este si TeCOMM Bucuresti, eveniment de referinta pentru Europa de Est.

 

Prezenta in online a fiecarui business: esentiala sau inutila?


Vizibilitatea magazinelor online este esentiala, insa fiecare afacere trebuie sa aiba o vizibilitate online afirma profesionistul Ovidiu Joita, Owner IAgency, cu o experienta de peste 15 ani in marketing si publicitate. „Cred ca fiecare afacere trebuie sa fie prezenta in mediul online. Multi oameni au ideea gresita ca numai magazinele online au nevoie de marketing sau SEO. Oamenii pot cauta orice pe Internet: date despre companie dar si despre produsele acesteia, ce pareri au clientii despre ele. Ce facem la compania pe care o conduc? Ne ocupam de companiile importante care sunt disponibile doar pentru cativa oameni an de an si o aducem in centrul orasului, in cel mai ingreunat trafic. O facem vizibila oricui”, a declarat Ovidiu care are in portofoliul sau sute de proiecte.

 

In 2008, in timpul crizei financiare, Ovidiu a infiintat companie de marketing online si SEO, IAgency, iar in portofoliul companiei sale, se afla companii renumite la nivel national si international precum: Elvila.ro, DCNews.ro, Veloteca.ro, Floria.ro, Totalsoft.ro, Retargeting.biz sau Gadgetworld.ro. Ovidiu Joita va sustine in cadrul TeCOMM Bucuresti workshopul dedicat magazinelor online in prima zi a evenimentului impartasind din experienta proprie.

 

Pagina 1/2
 1 2   

COMENTEAZA ARTICOLUL:
Incarca alt captcha.
 

TOP COMPANII din TRADE, MACHINERY (2016)
Scoring Methodology by ERNST&YOUNG


 
#
NUME COMPANIE
SCORING TOTAL MCR
 
1 HONEST GENERAL TRADING SRL 2,0000
2 ANDREAS STIHL MOTOUNELTE SRL 2,0000
3 MAKITA ROMANIA SRL 2,0000
4 ROCAST SRL 2,0000
5 KARCHER ROMANIA SRL 2,0000
6 VESTRA INDUSTRY SRL 0,0000
7 WITTMANN BATTENFELD SRL 0,0000
8 INTERNATIONAL ESI SRL 0,0000
9 DARIMEX TECHNO SRL 0,0000