LIBERO EVENTS

  |  2016-04-26

Top playerii eCommerce-ului national, prezenti la TeCOMM Bucharest

Peste 270 de retaileri online si reprezentanti din domeniile conexe din Bucuresti, Sofia, Constanta, Iasi, Bacau, Oradea, Fagaras, Targoviste, Piatra Neamt, Botosani, Suceava, Sibiu, Targu Mures, dar si Chisinau au luat parte la Conferința de eCommerce TeCOMM.

Pagina 1/2
 1 2   

Pe 21 Aprilie a avut loc in Bucuresti (Athenee Palace Hilton) editia a VIII-a la nivel national TeCOMM, eveniment dedicat industriei de eCommerce din Romania.

 

Piata de eCommerce se afla in continua dezvoltare, iar platformele de socializare ne ofera oportunitatea de a cunoaste mai bine clientul si dorintele sale, prin aplicatiile pe care le dezvolta si noutatile la care ne conecteaza.


”Conferinta este foarte bine organizata, apreciez calitatea speakerilor, apreciez calitatea prezentarilor si de asemenea, apreciez calitatea conexiunilor pe care le poti dobandi aici. Am intalnit oameni cu adevarat speciali, asa ca da, mi-a placut tare mult. In timpul prezentarii mele, audienta a fost nemaipomenita, entuziasmata, implicata, a fost exact ceea am cautat: oamenii de top din industria eCommerce-ului”, este de parere Karol Karpinski.


Una dintre cele mai importante conferinte de eCommerce din Europa de Est a inceput cu sustinerea primului live de la o conferinta de eCommerce si aceasta a fost TeCOMM, din 21 aprilie, momentul live fiind moderat de gazda evenimentului, Calin Biris.


Speakerii prezenti la eveniment au fost invitati la dezbateri, prezentari si workshop-uri strategice, dedicate industriei de eCommerce. ”Este o conferinta impresionanta, se simte o energie foarte frumoasa in sala si oamenii sunt interesati de subiectele prezentate. Sunt impresionat si de nivelul speakerilor care s-au adunat aici (la TeCOMM)”. ” Este un potential mare de a intalni oamenii aici”, afirma Steen Rasmussen.

 

Cu o atmosfera prietenoasa, prin prisma pasiunilor si joburilor comune ale participantilor, dar si riguroasa prin studii de caz, eficientizare si solutii aplicabile pentru retailerii magazinelor online prezenti, aceasta editie s-a dovedit a fi una de succes.


Participantii s-au intalnit cu experti recunoscuti pe plan international precum Karol Karpinski din Polonia, Client Partner [email protected], Catalina Ionescu din Irlanda (Client Partner eCommerce [email protected]), David Rothwell din UK (autorul best-seller-ului "The AdWords Bible for eCommerce"), Steen Rasmussen din Danemarca (unul dintre cei mai buni analisti in digital marketing din Europa, recunoscut ca "World’s Best Analytics Practitioner”), Chris Jones din UK (eCommerce [email protected] – una dintre cele mai premiate agentii de digital si eCommerce din UK), Lenneke van der Meijden din Olanda (eCommerce [email protected] - lider de piata pe Europa in servicii de livrare online de flori).

Pagina 1/2
 1 2   

COMENTEAZA ARTICOLUL:
Incarca alt captcha.
 

TOP COMPANII din GENERAL TRADERS (2016)
Scoring Methodology by ERNST&YOUNG


 
#
NUME COMPANIE
SCORING TOTAL MCR
 
1 SAVCOM SRL 3,0000
2 SCALA ASSISTANCE SRL 3,0000
3 UVERTURA COM SRL 3,0000
4 SHARK GROUP SRL 2,0000
5 TEMAD CO SRL 2,0000
6 B & B SRL 2,0000
7 ALMIRA TRADE SRL 2,0000
8 BARTA ATI SRL 2,0000
9 SUNLIGHT ROMANIA FILIALA BUCURESTI SRL 0,0000
10 TRANSYLVANIA INVEST SRL 0,0000