AFI EUROPE MANAGEMENT SRL

  |  2017-12-07

Un nou chirias pentru AFI Tech Park: reteaua de magazine ‚1 Minute’ deschide o noua unitate in campusul de business

AFI Europe Romania a incheiat un nou contract de inchiriere pentru campusul de business AFI Tech Park.

Noul chirias este Lagardère Travel Retail prin conceptul de Quick Service Restaurant “1 Minute” care a inchiriat un spatiu situat la parterul cladirii AFI Tech Park 1. Acesta este cel de-al doilea chirias anuntat de AFI Tech Park, dupa World Class, care a semnat un contract de inchiriere pentru o perioada de 10 ani pentru o suprafata de 1.500 mp GLA, distribuiti o parte la parter, iar restul suprafetei la primul etaj al AFI Tech Park 1.


1 Minute este un concept international de tipul Quick Service Restaurant care face parte din portofoliul liniei de afaceri Food Service operata de Lagardère Travel Retail în Romania cat si la nivel global. Magazinul ofera clientilor din centrele de afaceri si din zonele de tranzit o servire rapida si un sortiment bogat axat în principal pe produse Fresh (sandwichuri, salate si deserturi, sucuri din fructe proaspete, lactate si produse de patiserie) completat de o gama de produse de baza Convenience (tabac si accesorii, carti, snackuri dulci si sarate, bauturi racoritoare, cafea proaspat macinata, carti si reviste). Odata cu deschiderea noului 1 Minute din campusul de business AFI Tech Park, reteaua de magazine pentru acest concept va ajunge la 31 de puncte de vanzare în tara noastra, toate operate de catre Lagardère Travel Retail Romania.

 


Un serviciu unic pe care AFI Tech Park il ofera tuturor chiriasilor sai este o sala comuna de conferinte de 400 mp. Acest beneficiu duce la optimizarea costurilor pentru chiriasi, prin faptul ca nu mai sunt nevoiti sa gazduiasca astfel de sali mari in spatiul lor de birouri. Alaturi de facilitatile de retail (Vulcan Retail Park, Liberty Mall), proiectul de birouri aduce beneficii suplimentare precum "AFI Club", care ofera reduceri pentru masa de pranz si alte servicii, dar si primul serviciu de car sharing din Bucuresti.

 

Lucrarile la AFI Tech Park 1, prima etapa a proiectului de birouri, avanseaza conform planului, in prezent urmand a fi finalizate lucrarile de structura. Prima cladire, ce ofera 22.000 mp GLA repartizati pe 8 etaje, va fi livrata in T2 2018 si va oferi atat spatii de birouri, cat si o zona de retail (sala de sport World Class, cantina si cafenele). Investitia in aceasta etapa a proiectului este de peste 30 milioane de euro.

 

Intregul proiect AFI Tech Park va oferi 56.000 mp GLA de spatii de birouri Clasa A, in cadrul a doua cladiri P+8 si un turn de 14 etaje, inconjurate de peste 5.000 mp de zone verzi.


   

 

COMENTEAZA ARTICOLUL:
Incarca alt captcha.
 

TOP COMPANII din NATURAL GAS TRADE (2016)
Scoring Methodology by ERNST&YOUNG


 
#
NUME COMPANIE
SCORING TOTAL MCR
 
1 WIEE ROMANIA SRL 3,0000
2 C-GAZ & ENERGY DISTRIBUTIE SRL 2,0000
3 CONEF GAZ SRL 2,0000
4 PREMIER ENERGY SRL 2,0000
5 FORTE GAZ GN SRL 2,0000
6 WIROM GAS SA 2,0000
7 GAZ SUD SA 1,0000
8 GAZ EST SA 0,0000
9 MEGACONSTRUCT SA 0,0000