GI GROUP STAFFING COMPANY S.R.L.

  |  2015-04-21

Valeriu Stoica si Felix Toma- invitatii ultimei conferinte de management al carierei din cadrul UVT a proiectului POSDRU “Studentii de azi, profesionistii de maine”

In data de 03 aprilie a.c., a avut loc ultima conferinta de management al carierei din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara.

Conferinta s-a adresat in primul rand studentilor din cadrul Facultatii de Drept si i-a avut ca invitati pe domnul Valeriu Stoica- fost ministru al Justitiei, avocat de succes si profesor la Facultatea de Drept din Bucuresti si pe domnul Felix Toma, Country Manager Gi Group Staffing Company- companie de resurse umane si partener 1 in cadrul proiectului ‘Studentii de azi, profesionistii de maine’.


Studentii au avut ocazia sa intalneasca doua persoane de succes in cadrul ultimei conferinte de management al carierei si sa asculte doua discursuri motivationale despre ce inseamna o cariera, dar si ce sacrificii presupune aceasta.


Domnul Valeriu Stoica, le-a vorbit studentilor despre cariera frumoasa pe care o are, aceea de avocat si profesor, ce a insemnat pentru el perioada in care a activat ca si politician si ce presupune de fapt aceasta profesie. De asemenea le-a vorbit studentilor si despre responsabilitatea pe care si-o asuma alegand sa profeseze in aceasta meserie si ce efecte poate avea atunci cand sunt pusi sa decida pentru altii. Absolvent al Facultatii de Drept din Bucuresti, fost Ministru al Justitiei, persoana marcanta a Romaniei, domnul Valeriu Stoica a reusit sa le transmita studentilor energia, optimismul si pasiunea pentru aceasta profesie, nelasand la o parte daruirea si puterea de munca.


Domnul Felix Toma, absolvent al Facultatii de Istorie din cadrul UVT si pasionat de istorie, a realizat la finalul studiilor universitare ca doreste sa activeze in domeniul vanzarilor pentru care avea un talent remarcat inca de cand activa ca si membru in cadrul Organizatiei Studentilor din Universitatea de Vest din Timisoara. In timpul facultatii a fost membru si presedinte al OSUT, fapt care l-a ajutat sa se integreze mai usor ulterior la cerintele si dinamica pietei muncii.

 

De asemenea, le-a marturisit studentilor ca in perioada in care a fost membru in cadrul unei organizatii non-guvernamentale, a invatat foarte multe despre el insusi, a invatat sa lucreze in echipa, sa respecte termenele limita, dar sa isi si asume responsabilitati. Crede foarte mult in activitatiile extracurriculare si in oportunitatile pe care le ofera acestea. De asemenea, din pozitia de expert in resurse umane si Country Manager Gi Group, i-a indemnat pe studenti sa se implice cat mai mult in activitati pe langa scoala, deoarece angajatorii chiar cauta tineri care demonstreaza ca au capacitate si putere de munca.


S.C. Gi Group Staffing Company SRL, unul din liderii la nivel european pe piata fortei de munca si recrutare de personal temporar, este singura companie privata si principalul partener in cadrul proiectului “Studentii de azi, profesionistii de maine”. Proiectul a fost lansat la data de 1 aprilie 2014, avand ca obiectiv general imbunatatirea insertiei pe piata muncii in domenii profesionale relevante specializarii studiate, prin dezvoltarea aptitudinilor de munca a 6000 de studenti. Solicitantul proiectului este Universitatea de Vest din Timisoara, avand ca parteneri alte 6 institutii de invatamant superior: Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu, Universitatea din Oradea, Universitatea din Bucuresti, Academia de Studii Economice din Bucuresti, Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iasi si Universitatea “Constantin Brancusi” din Targu-Jiu.


Proiectul “Studentii de azi, profesionistii de maine” este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritara 2 “Corelarea invatarii pe tot parcursul vietii cu piata muncii”, Domeniul major de interventie 2.1 “Tranzitia de la scoala la viata activa”, Contract POSDRU/160/2.1/S/137280, avand un buget de peste 20 milioane de lei.
 

COMENTEAZA ARTICOLUL:
Incarca alt captcha.
 

TOP COMPANII din OIL AND GAS MACHINERY AND EQUIPMENT (2016)
Scoring Methodology by ERNST&YOUNG


 
#
NUME COMPANIE
SCORING TOTAL MCR
 
1 CAMERON ROMANIA SRL 4,0000
2 CONFIND SRL 2,0000
3 LUFKIN INDUSTRIES SRL 2,0000
4 ROHE-ROMANIA SRL 2,0000
5 MACOFIL SA 2,0000
6 STIMPEX SA 2,0000
7 J. CHRISTOF E&P SERVICES SRL 1,0000
8 TOTALGAZ INDUSTRIE SRL 1,0000
9 UPETROM 1 MAI SA 1,0000
10 UZTEL SA 0,0000