AXIS COMMUNICATIONS

  |  2018-01-18

Verena Rathjen este noul noul VicePresedinte Axis Communications pentru regiunea EMEA

In calitate de VicePresedinte pentru Europa, Orientul Mijlociu si Africa, (zona EMEA), Verena Rathjen isi va asuma responsabilitatea pentru a asigura succesul pe termenul lung al companiei Axis Communications, urmarind implementarea directiilor strategice ale companiei in aceasta regiune.

“Axis Communications este o companie ce inregistreaza o crestere rapida si detine un portofoliu de produse si solutii aflat intr-o continua dezvoltare. Bineinteles, trebuie sa continuam dezvoltarea organizatiei pentru a ne putea consolida pozitia de lider intr-o piata aflata in crestere si schimbare continua. Regiunea EMEA este mare si diversa, prezentand o multime de oportunitati. Verena Rathjen va juca un rol esential in extinderea strategiei business-ului Axis in aceasta piata, colaborand cu echipe regionale de management foarte bine puse la punct”, a declarat Bodil Sonesson, Vice Presedinte Global in cadru Axis.


Inainte de a se alatura companiei Axis, Verena Rathjen a detinut pozitia de Vice Presedinte al companiei LEDVANCE, fiind responsabila cu operatiunile de SMART business globale, definirea portofoliului si strategiile de business pentru piata de LED-uri din Europa. De asemenea, a detinut si pozitia de membru al Supervisory Board al LEDVANE, experienta sa fiind legata si de diferite pozitii de management detinute in cadrul companiilor Siemens si OSRAM, unde, printre altele, a promovat activ trecerea la solutii si servicii inteligente bazate pe conceptul Internet of Things.


“Ambitia si pasiunea mea este de a lucra cu oameni calificati si inteligenti, astfel incat sa putem creste business-ul si sa aducem valoare societatii. M-am potrivit perfect cu valorile puternice ale companiei si cu viziunea Axis de a contribui la o lume mai inteligenta si mai sigura. Prin urmare, sunt incantata sa dezvolt portofoliul de produse si solutii dedicat regiunii EMEA, pentru a crea valoare atat pentru clientii Axis, cat si pentru noi toti, in viata noastra de zi cu zi”, a declarat Verena Rathjen.

COMENTEAZA ARTICOLUL:
Incarca alt captcha.
 

TOP COMPANII din TELECOMMUNICATIONS EQUIPMENT (2016)
Scoring Methodology by ERNST&YOUNG


 
#
NUME COMPANIE
SCORING TOTAL MCR
 
1 ERICSSON TELECOMMUNICATIONS ROMANIA SRL 3,0000
2 ARSIS TRADING SRL 2,0000
3 COSMOS MOBILE SRL 2,0000
4 HR FRANCHISING SRL 2,0000
5 REGENERSIS (BUCHAREST) SRL 2,0000
6 ILEX COM SA 2,0000
7 ROHDE & SCHWARZ TOPEX SA 2,0000
8 ROBEST COM SRL 2,0000
9 ECCO GROUP DEVELOPMENT SRL 2,0000
10 GENERAL SECURITY SRL 2,0000