VODAFONE ROMANIA S.A.

  |  2016-09-05

Vodafone Romania lanseaza Supernetâ„¢4G+ si ofera clientilor o experienta de noua generatie

Supernetâ„¢4G+ ofera utilizatorilor viteze mai mari, cea mai buna experienta de video HD pe mobil, acoperire mai buna in interior si securitate sporita

Vodafone Romania lanseaza Supernet™4G+, care ofera utilizatorilor beneficii suplimentare si cea mai extinsa acoperire 4G+ din tara, disponibila in toate cele 41 de resedinte de judet, in Bucuresti si in alte 330 de localitati. In plus, Vodafone Romania si-a extins reteaua nationala 4G, care acopera acum 3.500 de localitati.


„Ca urmare a investitiilor sustinute de-a lungul ultimilor doi ani, reteaua noastra a evoluat semnificativ si in acest moment este cea mai avansata in valorificarea tehnologiei 4G+ in beneficiul clientilor. Lansam acum Supernet™4G+ si oferim utilizatorilor viteze mai mari, cea mai buna experienta de video HD pe mobil, conform certificarii auditorului independent P3 Communications, acoperire mai buna in interior si securitate sporita. Datorita expertizei noastre in tehnologia 4G+ si infrastructurii noastre mobile avansate, in testele pe care le-am efectuat am reusit sa depasim bariera de 1 Gbps pentru viteza de descarcare a datelor. Am atins un maximum de 1,35 Gbps, cu mult peste viteza pe care o pot sustine terminalele din ziua de azi”, a declarat Catalin Buliga, Technology Director, Vodafone Romania.


„Dupa ce ne-am obisnuit utilizatorii cu servicii superioare prin Supernet™4G, lansam acum Supernet™4G+, pentru a le oferi clientilor o experienta de noua generatie. Cu Supernet 4G+, avem capacitatea de a combina in cel mai bun mod tehnologia si serviciile pentru a sustine noile tendinte in comportamentul clientilor, care includ cresterea consumului de date pe mobil si jocurile interactive”, a declarat Andrea Rossini, Consumer Business Unit Director, Vodafone Romania.


Odata cu aceasta lansare, Vodafone Romania anunta si Supernet™4G+ City in Cluj-Napoca si in Iasi, care ofera acces la internet gratuit si nelimitat tuturor utilizatorilor de servicii mobile localizati in aceste doua orase, in perioada 5 septembrie - 5 octombrie 2016. Supernet™4G+ City include si acces la continutul video exclusiv si vast oferit de Vodafone Romania prin HBO GO, muzica prin Zonga, productivitate prin Office 365, precum si stiri de business.


Supernet™4G+ City vine ca urmare a succesului initiativelor recente ale Vodafone Romania de a oferi internet gratuit si nelimitat, si anume Supernet Weekend, Weekendul de Valentine’s Day, Ziua de Dragobete si Supernet™4G City la metroul din Bucuresti.


Supernet™4G+ este promovat printr-o campanie de comunicare ce se desfasoara in mediile TV, print, online si outdoor, construita in jurul mesajului „Ai puterea sa reusesti imposibilul. Reteaua ta de incredere, Supernet 4G+, te sustine cu cu cea mai buna experienta video HD”. Spotul TV ilustreaza un test extrem pentru Supernet™4G+, efectuat de pilotul de raliu Titi Aur, care a acceptat provocarea de a conduce cu viteza mare masina sa de curse avand geamurile complet acoperite si bazandu-se numai pe imagini cu pista filmate de smartphone-uri instalate deasupra masinii, transmise prin reteaua Vodafone Romania si receptionate pe tablete montate pe parbiz, in interiorul masinii. Co-pilotul sau in acest test a fost vedeta TV Cabral.
 

COMENTEAZA ARTICOLUL:
Incarca alt captcha.
 

TOP COMPANII din FERTILIZERS, HERBICIDES, INSECTICEDES, FUNGICIDES (2016)
Scoring Methodology by ERNST&YOUNG


 
#
NUME COMPANIE
SCORING TOTAL MCR
 
1 AZOMURES SA 3,0000
2 AGRICOVER SRL 3,0000
3 ALCEDO SRL 3,0000
4 AZOCHIM SRL 3,0000
5 FIRST GRAIN SRL 3,0000
6 COMFERT SRL 2,0000
7 SYNGENTA AGRO SRL 2,0000
8 PLANTAGRO-COM SRL 2,0000
9 BIOCHEM SRL 2,0000
10 ADAMA AGRICULTURAL SOLUTIONS SRL 2,0000