ZITEC COM SRL

  |  2015-08-05

Zitec a fost desemnat furnizorul local cu cea mai buna metodologie de migrare in platforme de tip cloud-computing

Compania s-a calificat mai departe in competitia europeana a furnizorilor de servicii cloud.

Cloud Computing

Zitec, unul dintre principalii producatori romani de aplicatii online, a fost desemnat furnizorul local cu cea mai buna metodologie de migrare spre cloud-computing, serviciul asigurat de Zitec fiind castigator la categoria "Best Cloud Transformation methods" in cadrul competitiei organizate de EuroCloud Romania. Mai mult, compania s-a calificat in continuare la competitia europeana a premiilor EuroCloud 2015, etapa in care cei mai buni furnizori de solutii cloud din toata Europa, lideri in tarile lor, vor concura pentru a obtine recunoasterea calitatii serviciilor acestora.

 

„Premiul pentru categoria "Best Cloud Transformation methods" ne onoreaza si vine ca o confirmare pentru numeroasele proiecte de cloud-computing derulate de noi cu succes, atat migrari ale unor solutii existente, cat si dezvoltare de solutii noi. Am reusit sa livram cu succes astfel de proiecte atat pentru produse open-source, cat si produse proprietare, pentru firme mici si mijlocii, dar si pentru corporatii. tin sa multumesc in primul rand echipei Zitec pentru implicare si profesionalism, clientilor si partenerilor nostri precum si tuturor celor implicati in fenomenul EuroCloud”, a declarat Alexandru Lapusan, CEO si co-fondator Zitec.

 

Printre cele mai interesante proiecte in cloud livrate de Zitec pe plan local se numara organizarea evenimentului Black-Friday pentru compania Flanco pe platforma Microsoft Azure, implementarea unui program pilot pentru una dintre companiile de top din domeniul energiei, migrarea sistemelor de gestiunea afacerii pentru Paravion.ro sau realizarea integrala a platformei VideoPublishing.com pe infrastructura Amazon AWS. in ceea ce priveste interesul companiilor locale, companiile din retail sunt cele mai mari consumatoare de cloud, la polul opus regasindu-se companiile din domenii puternic reglementate, precum cel farmaceutic, financiar, utilitati, insa si in randul acestora a inceput sa existe interes pentru migrarea aplicatiilor in cloud.

 

In continuare, Zitec va participa in etapa europeana a competitiei EuroCloud, serviciile de migrare in cloud oferite de Zitec fiind evaluate de catre un juriu independent, delegat de catre tarile EuroCloud. in plus, in perioada 7-8 octombrie, Zitec va participa la Congresul EuroCloud Europa, care va avea loc in Barcelona.

 

Congresul EuroCloud European de anul acesta asteapta o participare de 300 de specialisti cloud si este locul unde companiile din domeniu au ocazia de a stabili contacte cu elita cloud-ului european, de a lega parteneriate de lucru si de a se pune la curent cu ultimele dezvoltari din domeiul tehnic si politic al cloud-ului european.
 

COMENTEAZA ARTICOLUL:
Incarca alt captcha.
 

TOP COMPANII din HANDLING AND STORAGE MACHINERY AND EQUIPMENT (2016)
Scoring Methodology by ERNST&YOUNG


 
#
NUME COMPANIE
SCORING TOTAL MCR
 
1 HAULOTTE ARGES SRL 3,0000
2 CSI ROMANIA SRL 2,0000
3 ELMAS SRL 2,0000
4 TOYOTA MATERIAL HANDLING ROMANIA SRL 2,0000
5 STILL MATERIAL HANDLING ROMANIA SRL 2,0000
6 UNIO SA 2,0000
7 CEMPS SA 2,0000
8 AUTOGRUPM RO SRL 1,0000
9 LOEDIGE MACHINE SRL 1,0000
10 HIAROM INVEST SRL 0,0000